Årets julevine

Vi anbefaler: De bedste vine til juleaften
Sparop til42%

Find julegaven til vinelskeren

Masser af julegaveideer
Sparop til47%

Gavekort til en verden af vin

Giv et gavekort til Kjær & Sommerfeldt i julegave, som både kan bruges i vores store udvalg af nøje udvalgte vine og til køb af smagninger.

Se gavekort

6 favoritter til julemiddagen

Se flere
JULEAFTEN

6 anbefalede bobler til nytårsaften

NYTÅR

Vores bæredygtige strategi

Hos Kjær & Sommerfeldt har vi siden 1875 sat en ære i at være eksperter inden for vin. Passion, stolthed og viden, der rækker snart 150 år tilbage, sætter sig i sjælen og skaber en stærk personlighed. Det forpligter. Vi kan derfor ikke bare lade stå til overfor de store miljømæssige udfordringer, vi står over for. Vi må bidrage til en mere bæredygtig fremtid og tage ansvar.

Lær om vin

K&S Live

Nu har du muligheden for at kombinere hygge på sofaen og spændende ny vinviden med særligt gode tilbud på mange af vores bedste vine. Følg med, når vi sender live hver uge.

En unik oplevelse

Besøg os i København

I 1928 flyttede Kjær & Sommerfeldt ind i de imponerende lokaler på Gammel Mønt 4. I vinhandlen har vi mere end 1.800 forskellige vine fra særligt udvalgte vinhuse i hele verden, samt et stort udvalg af spiritus. Du kan også besøge vores hyggelige vinbar og deltage i vinsmagninger i de smukke lokaler.

Oplev butikken

Vinrådgivning i særklasse

Besøg os i Aarhus

I det knap 120-år gamle Østbanepakhus på Skovvejen 2A finder du Kjær & Sommerfeldts hyggelige vinhandel i Aarhus. I butikken har vi mere end 1.700 forskellige vine fra udvalgte vinhuse over hele verden - og vi holder løbende vinsmagninger. Du finder også et stort udvalg af kvalitets spiritus. 

Oplev butikken

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt