Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom

ONLINE-SMAGNINGER

Sjove og lærerige smagninger når det passer dig

Prøv en online vinsmagning med Kjær & Sommerfeldts sommelier, og lær mere om vin hjemme hos dig selv – lige når det passer dig.

Har du ikke mulighed for at deltage i smagningerne i en af vores to butikker, vil du helst holde dig hjemme eller har du brug for et underholdende element til et arrangement, så er en online vinsmagning det oplagte valg.

Når du køber en af smagekasserne, modtager du et link til online smagningen, som du nemt kan tilgå fra din egen computer eller mobiltelefon. Du kan også bryde smagningen op i flere dele.

Rigtig god fornøjelse!Online vinsmagning


I smagekassen får du 5 perfekte vine – og et festligt indslag i form af en flaske crémant.

Hold et hyggeligt arrangement hjemme eller brug smagningen til at finde frem til den vin du skal servere til din næste middag.

Udover en guide i vinene får du til denne vinsmagning også viden om typiske og grundlæggende karaktertræk ved de forskellige vine, så du kan blive endnu klogere på vinens verden.

Pris for smagekassen: 799 kr.

Læs mere om online smagning

 

 Online rosésmagning


Nogle vil mene, at rosé hører til forår- og sommermånederne, men flere og flere tyr til de rosa dråber året rundt. Er du også rosé-fan, så skal du prøve denne online smagning hvor du vil lære mere om rosétyper og smagsretninger.

En hyggelig oplevelse for alle vinentusiaster, både nybegyndere og garvede kendere.

Pris for smagekassen: 798 kr.

Læs mere om online rosésmagning