Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom

ONLINE-SMAGNINGER

Sjove og lærerige smagninger når det passer dig

Prøv en online vinsmagning med Kjær & Sommerfeldts sommelier, og lær mere om vin hjemme hos dig selv – lige når det passer dig.

Har du ikke mulighed for at deltage i smagningerne i en af vores to butikker, vil du helst holde dig hjemme eller har du brug for et underholdende element til et arrangement, så er en online vinsmagning det oplagte valg.

Når du køber en af smagekasserne, modtager du et link til online smagningen, som du nemt kan tilgå fra din egen computer eller mobiltelefon. Du kan også bryde smagningen op i flere dele.

Rigtig god fornøjelse!Vin for begyndere - podcast smagekasse

Smagekasse til en spændende Podcast blindsmagning i et samarbejde med Vin for begyndere

Køb smagekassen og få underholdende undervisning hjemme i jeres egen stue, og hold vinsmagning lige når det passer jer. Smagekassen indeholder 4 vidt forskellige spændende vine. Blot klik på følgende link når I er klar til en spændende Podcast blindsmagning: Vinsmagning for begyndere »

Pris for smagekassen: 559 kr.

Læs mere om vinsmagningen herOnline rosésmagning


Nogle vil mene, at rosé hører til forår- og sommermånederne, men flere og flere tyr til de rosa dråber året rundt. Er du også rosé-fan, så skal du prøve denne online smagning hvor du vil lære mere om rosétyper og smagsretninger.

En hyggelig oplevelse for alle vinentusiaster, både nybegyndere og garvede kendere.

Pris for smagekassen: 798 kr.

Læs mere om online rosésmagning