Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Aperitif
Lyst fjerkræ
Mager fisk
Østers
Skaldyr
Sushi
Velkomst
Beskrivelse
Vincente Gandia blev etableret tilbage i 1895 og drives i dag af fjerde generation. Vincente Gandia er den største vinproducent i Valencia, men har i dag egne marker og kontraktaftaler i ni forskellige vinregioner i Spanien i dag. Vincente Gandia regnes i dag, af internationale vinjournalister, blandt Spaniens bedste producenter i kategorien ”value for money”. El Miracle er fremstillet i den del af Valencia der hedder Requena, et af de steder i steder i Spanien, hvor det er tilladt at fremstille Cava i henhold DO Cava lovgivningen fra 1986. El Miracle er fremstillet af Macabeo og Chardonnay, hver med 50%. Fremstillingen er efter den klassiske Méthode Champenoise, hvor hver druesort gæres hver for sig i rustfrie tanke, hvorefter vinen sammenstikkes og aftappes på flaske. El Miracle lagrer herefter 12 måneder på flaske på ”hovedet” og drejes regelmæssigt så bundfaldet samles i flaskehalsen. Flaskelagringen sker konstant ved 15 grader i et temperaturstyret lager.Efter lagringen ”skydes” bundfaldet ud og der tilsættes dosage – 5,5 gram per liter i El Miracle’s vedkommende. El Miracle har en flot strågul farve, frugtagtig bouquet med citrusnuancer. Vinen har mange fine bobler, medium fyldig, frisk smag med lime, appelsin og ananas som de dominerende smagsnuancer. Serveres ved 6-8 grader.
Læs hele beskrivelsen