Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom

Anna de Codorníu, Blanc de Noirs - Cava Brut Reserva, Catalonien

Spanien Catalonien
Elegant Cava lavet udelukkende på Pinot Noir. Flot strågul farve, dejlig frugtrig bouquet med brombær og solbær og en god fylde. Læs mere

VinAvisen
Smag & Behag
Vinbladet
89 Point

Elegant Cava lavet udelukkende på Pinot Noir. Flot strågul farve, dejlig frugtrig bouquet med brombær og solbær og en god fylde. Læs mere

Oplagt til:


Tapas


Sushi


Østers


Lyst fjerkræ


Mager fisk


Aperitif


Velkomst

149,00kr./stk

På lager
Køb for 501 kr. og opnå fri fragt
DKK 149.00

Oplagt til:


Tapas


Sushi


Østers


Lyst fjerkræ


Mager fisk


Aperitif


Velkomst


Pinot Noir-druerne til denne Cava kommer fra den del af Codorniu’s marker der har kontinentalt klima, det vil sige; høje temperaturer om dagen og kølige nætter er med til at give en god syre, der er vigtig i forbindelse med fremstilling af mousserende vin. Druerne plukkes om natten fra midten af august, for at sikre at druerne har størst muligt friskhed når de vinificeres. Efter stilkene er fjernet fra klaserne presses druerne blødt og drueskallerne fjernes umiddelbart efter, for at undgå at vinen for meget farve. Når gæringen er afsluttet tilsættes ”liqueur tirage”, vinen tappes på flaske og anden gæringen sættes i gang. Flaskerne er ligger i 9 måneder i Codorniu’s kældre ved 15 grader inden proppen ”skydes af”, gærresterne fjernes og flaskerne efterfyldes. Anna de Codorniu Blanc de Noirs har en flot strågul farve, en frugtagtig bouquet af brombær og solbær blade. De 8 gram sukker per liter er med til at give vinen en god fylde, tør uden at være knastør.
Info
Druer Pinot Noir
Vinifikation Methode Traditionelle ( 2. gæring på flaske )
Område Catalonien
Land Spanien
Type Cava
Størrelse 75 cl
Alkohol 11,50 %
Lukning Kork
Download Produktinfo
Varenr. 1002393
Producent
Codorniu
Codorniu Codorníu, grundlagt i Catalonien i 1551, er den ældste og største Cava-producent med en produktion på 60 millioner flasker Cava om året. I 1659 giftede Anna Codorniu sig med Miquel Raventós, der lige som hende kom fra en familie med lange traditioner som vinmagere. Mange år senere, i 1872, var en af efterkommerne Josep Raventós, den første nogensinde der lavede en Cava efter ”Methode Traditionelle” – altså med 2. gæring i flasken som man gør det i Champagne. Med det etablerede han er helt ny og sprudlende (og boblende) industri i Penedes og er således ophavsmand til den Cava-industri og kultur som Barcelona og hele det omgivende Catalonien er så elsket og kendt for. I 1976 erklærede Kong Juan Carlos Codorniu’s vinkældre for et Nationalt Monument af særlig historisk og kunstnerisk interesse.