Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom

Nicolas Feuillatte, Grand Cru - Pinot Noir, Champagne, Chouilly 2006

Frankrig Champagne Chouilly
Utrolig fornem, elegant, dyb og struktureret årgangs-champagne. Moden med kompleks næse og smag af mandler, hasselnød, lakrids og papaya. Læs mere

International Vinalies 2017
2006
Guld
Vinbladet
2004
93 Point
Mondiales des Vins
2000
Sølv

Utrolig fornem, elegant, dyb og struktureret årgangs-champagne. Moden med kompleks næse og smag af mandler, hasselnød, lakrids og papaya. Læs mere

Oplagt til:


Ost


Vildt


Kammusling


Foie Gras


Asiatisk mad


Nordisk køkken


Skaldyr


Aperitif

649,00kr./stk

4 på lager
Køb for 501 kr. og opnå fri fragt
DKK 649.00

Oplagt til:


Ost


Vildt


Kammusling


Foie Gras


Asiatisk mad


Nordisk køkken


Skaldyr


Aperitif


Alle Champagnes 323 landsbyer er opdelt efter kvalitet, og det er kun 17, der har betegnelsen Grand Cru. Da der er stor forskel på jordbundsforholdene i de enkelte landsbyer, er der også forskel på om det er Pinot Noir eller Chardonnay der dyrkes. Denne vin kommer fra 5 forskellige Pinot Noir-Grand Cru’s, nemlig Verzy, Aÿ, Verzenay, Bouzy og Ambonnay. Intens, kraftig og struktureret årgangs-Champagne flaskelagret 8 år i kældrene hos Nicolas Feuillatte, hvor den har fået tilføjet yderligere aroma og blødhed. Meget flot og fornem Champagne med rank struktur, intensitet og lidt underspillet røget karakter.
Info
Druer Pinot Noir
Vinifikation Méthode Champenoise, flaskelagring 8 år i Champagne-kælderen.
Distrikt Chouilly
Område Champagne
Land Frankrig
Type Champagne
Størrelse 75 cl
Alkohol 12,00 %
Lukning Kork
Download Produktinfo
Varenr. 1005619
Producent
Nicolas Feuillatte
Nicolas Feuillatte Monsieur Nicolas Feuillatte blev født i en familie, der levede af importforretninger, så det var oplagt at følge i det spor. Men inden da meldte han sig til den franske hær og gjorde en modig indsats under 2. Verdenskrig. Han vendte uskadt hjem og som 21-årig. I starten af 1950'erne emigrerede han til USA, i første omgang som kaffeimportør. Han havde et naturlig talent for handel, og han havde fået en stor venneskare i det internationale jetset i New York, da et helt nyt kapitel i hans liv startede. Faderen døde og efterlod ham en vingård i Bouleuse i Champagne og den Champagne-glade Nicolas satte sig for selv at blive Champagne-producent, faderen havde blot mere beskedent leveret sine druer til de store champagnehuse. Nicolas’ første Champagne blev døbt ”Réserve Particulière” i 1978, og som navnet antyder, var den reserveret kun til vennerne, der på det tidspunkt omfattede en del af New Yorks celebre skuespillerinder, som blev fremragende ambassadører for Nicolas Feuillatte.