Indkøbskurv
Kurven er tom

Kjær & Sommerfeldt i Aarhus


Aarhus har som bekendt myriader af spændende specialhandlere, der bidrager til et nuanceret og meget charmerende by-forretningsliv. Kjær & Sommerfeldt er ikke kommet til byen for at være ”new kid on the block” i den sammenhæng men alle er velkomne hos os, også for at købe en flaske vin med hjem.

Kjær & Sommerfeldt Aarhus vil tjene som ”vinsted” i det næsten 120-årige gamle Østbanepakhus på Skovvejen. Både for vores eksisterende og kommende kunder, hvor de kan blive inspireret, undervist, invitere egne kunder på vin, holde smagninger og selvfølgelig hente vin fra. Vi oplever et stigende WEB-salg, men det betyder også et nærværende, fysisk sted, hvor man kan få gode oplevelser og inspiration har stor betydning i en verden hvor – næsten – alt kan klares online.

Vinsmagninger og vinoplevelser.

Vi afholder en lang række interessante vinsmagninger året rundt. Lige fra store vinfestivaller til små intime vinsmagninger. Ønsker du at afholde din egen vinsmagning for dine venner, din personaleforening eller vinklubben, så skræddersyr vi det helt rigtige arrangement for dig. Vores største glæde er at dele vores passion for vin med dig.

PARTNERSKAB
Uanset om dit valg af vinhandler afgøres af priser eller af bløde værdier som service, sparring eller bekvemmelighed, vil du med vores vision om at skabe værdi for vores kunder altid opleve en professionel og passioneret indgang til samarbejde.
 
DYNAMISK SORTIMENT
Vi afsøger konstant markedet for at optimere vores sortiment og følge tidens trend, så vi kan tilbyde en varieret portefølje af vine fra hele verden. De sidste 5 år har vi lanceret 500 nye vine her i blandt ikoniske og verdensberømte vine.

BESTIL DIN VIN ON-LINE
Du kan handle 24 timer i døgnet på din personlige side på vores web-shop. Fordelene er bl.a. at du kan se dine fakturaer, kontoudtog og vinbeskrivelser på dine favorit-vine.
Vi tilbyder sammensætning af personaleshop. Bestilling og betaling foretages via shoppen og kræver derfor ingen administration

FIRMAGAVER
Firmagaver er en af vores kernekompetencer og vi er dedikerede til at levere det, vi lover, og vi vil gerne hjælpe dig til at opleve glæden ved at give. Vores udgangspunkt er den oprindelige tanke om, at en gave skal overraske, og vores fornemmeste opgave er, at skræddersy gaven, så den matcher dine ønsker om signalværdi og respons. Vi er skarpe på profilerende emballage & sammensætning af gaver der matcher ønsker til signalværdien.

VIN TIL FEST
Vi tilbyder professionel rådgivning for valg af vine til livets fester. Sammensætning af de perfekte vine til festmenuen

LEVERINGSIKKERHED
Vi har branchens bedste supply-chain og sætter en ære i at have en meget høj leveringssikkerhed. Ordrer afgivet inden kl. 13:00 leveres den efterfølgende hverdag.

KJÆR & SOMMERFELDT
Passionen for vin har været fundamentet siden Kjær & Sommerfeldts grundlæggelse i 1875. Læs mere om Kjær & Sommerfeldt »

ERHVERV
Erhverv og Horeca er vores kernekompetence, fokusområde og speciale. Vi leverer vin til mere end 1500 restauranter og caféer i Danmark samt 750 erhvervskunder.

Adresse:

Skovvejen 2A
8000 Aarhus C 
Tlf: +4541107585
aarhus@kogs.dk

Åbningstider:
Man-tor 10:00-17:30
Fredag 10:00-19:00
Lørdag 10:00-15:00

Kontakt:

Butikschef Jes Øvlisen tlf. +4541107585 eller på aarhus@kogs.dk for yderligere information om f.eks. smagninger og events.