Indkøbskurv
Kurven er tom

Kjær & Sommerfeldt i København


Adresse:

Gammel Mønt 4
1117 København K
Tlf. +4533933444
ksc@kogs.dk

Åbningstider

Man-tor 10:00-18:00
Fredag 10:00-20:00
Lørdag 11:00-19:00

Kontakt:

Event & Sales manager Lotte Kohrtz tlf. +4533933444 eller på ksc@kogs.dk for yderligere information om f.eks. smagninger og events.

Den gamle telegrafstation har siden 1928 huset Kjær & Sommerfeldts smukke gamle vinhandel på Gammel Mønt 4 i København. Butikken er et oplevelsesunivers, hvor du i vores historiske lokaler kan finde skønne vine, deltage i spændende vinsmagninger eller bare slappe af i gode venners lag i vores vinbar. Ønsker du at holde fødselsdag, bestyrelsesmøde eller lignende arrangementer, klarer vi også disse.

PARTNERSKAB
Uanset om dit valg af vinhandler afgøres af priser eller af bløde værdier som service, sparring eller bekvemmelighed, vil du med vores vision om at skabe værdi for vores kunder altid opleve en professionel og passioneret indgang til samarbejde.
 
DYNAMISK SORTIMENT
Vi afsøger konstant markedet for at optimere vores sortiment og følge tidens trend, så vi kan tilbyde en varieret portefølje af vine fra hele verden. De sidste 5 år har vi lanceret 500 nye vine her i blandt ikoniske og verdensberømte vine.

ERHVERV
Erhverv og Horeca er vores kernekompetence, fokusområde og speciale. Vi leverer vin til mere end 1500 restauranter og caféer i Danmark samt 750 erhvervskunder. Køb firmajulegaven til medarbejdere. Afholdelse af vinsmagninger for vinklubber & personaleforeninger.

VIN TIL FEST
Vi tilbyder professionel rådgivning for valg af vine til livets fester. Sammensætning af de perfekte vine til festmenuen
 
PROFILERING
Vi er skarpe på profilerende emballage & sammensætning af gaver der matcher ønsker til signal.

LEVERINGSIKKERHED
Vi har branchens bedste supply-chain og sætter en ære i at have en meget høj leveringssikkerhed. Ordrer afgivet inden kl. 13:00 leveres den efterfølgende hverdag.

BESTIL DIN VIN ON-LINE
Du kan handle 24 timer i døgnet på din personlige side på vores web-shop. Fordelene er bl.a. at du kan se dine fakturaer, kontoudtog og vinbeskrivelser på dine favorit-vine.
Vi tilbyder sammensætning af personaleshop. Bestilling og betaling foretages via shoppen og kræver derfor ingen administration.
 
KJÆR & SOMMERFELDT
Passionen for vin har været fundamentet siden Kjær & Sommerfeldts grundlæggelse i 1875.

Kommende smagninger i København

Vi afholder jævnligt smagninger i butikken i København. Du kan kontakte butikken på tlf. +4533933444 eller se kommende smagninger på vores eventside:

Se alle smagninger i København »