Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Coppo, Pomorosso - Barbera d'Asti, Piemonte - Nizza 2017
Mængdepris

Coppo, Pomorosso - Barbera d'Asti, Piemonte - Nizza 2017

Italien Piemonte Nizza
Rankt struktureret med en overflod af nuancerede og indsmigrende, frugtrige lag. En nydelse af de sjældne. Læs mere

Parkers Wine Advocate
2014
93 Point
Parkers Wine Advocate
2013
90 Point
Wine Enthusiast
2012
90 Point
Vis flere

Rankt struktureret med en overflod af nuancerede og indsmigrende, frugtrige lag. En nydelse af de sjældne. Læs mere

Oplagt til:


Italiensk mad


Kalv


Ost

Pris ved 3 stk

369,00kr./stk

Spar i alt 120,00 kr.
Se flere priser
På lager
Køb for 499 kr. og opnå fri fragt
DKK 409.00

Oplagt til:


Italiensk mad


Kalv


Ost


Pomorosso er Coppos berømte Barbera-sværvægter. Vinen har fået sit navn efter det røde æbletræ der står på toppen af bakken ved vinmarken. Vinen bliver kun fremstillet i de allerbedste årgange og viser hver gang nye normer for hvad denne type vin kan frembringe. Druerne er håndplukket og kommer fra tre forskellige marker i Agliano Terme hvor jordbunden består af alloviale forekomster som er meget mineralholdig og giver vinen finesse, mineralitet og flot gemmepotentiale. Vinen gennemgår maceration med skinkontakt og let overpumpning, derefter 14 måneders fadlagring. En vin der om og om igen modtager de tre eftertragtede glas i Gambero Rosso. Om end vinen er intens, er det ikke blot en muskuløs bulderbasse. Rankt struktureret med en overflod af nuancerede og indsmigrende, frugtrige lag. En nydelse af de sjældne.
Info
Druer Barbera
Vinifikation 14 måneders lagring på franske egefade.
Distrikt Nizza
Område Piemonte
Land Italien
Type Rødvin
Størrelse 75 cl
Alkohol 16,00 %
Lukning Kork
Download Produktinfo
Varenr. 1021623
Producent
Coppo
Coppo Historien om Coppo er uløseligt forbundet med Piemontes transformation til et af verdens mest eftertragtede vinområder, og stærkt knyttet til udviklingen af byen Canelli, kendt som centrum for italienske mousserende vine. Det er imidlertid ikke disse vine, der har lagt alen til Coppos omdømme, der igennem fire generationer har opbygget et solidt ry som Barbera-specialist. Coppo blev etableret i 1892, men det var op igennem 1970’erne og 80’erne, da den tredje generation af Coppo-familien, de fire brødre; Piero, Gianni, Paolo og Roberto, overtog familiefirmaet, at det helt store vendepunkt indtraf, og fokus på fremstilling af top-vine blev deres egentlige mission. Med konstante gode bedømmelser i den italienske vinbibel, Gambero Rosso, må målet siges af være nået. Stilmæssigt kombinerer Coppo frugt, fylde og elegance i en imponerende indbyrdes balance, som ingen anden formår at gøre dem kunsten efter.