Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom

FINE WINE

De bedste vine fra de bedste producenter

Fine Wine er mange ting. For nogen er det en 1. Cru Bordeaux med den rette alder til en smagning. For andre er det den særligt gode Barolo til en lørdag aften derhjemme. Her på siden finder du en lang række forskellige vine i kategorien Fine Wine, der omfavner vine fra de ypperste producenter, vine med flotte ratings og vine med smags- og duftnoter, der signalerer høj kvalitet fra øverste hylde. Udvalget spænder bredt – lige fra enkeltmarks-Sancerre, 1. Cru Bourgogne og stor Amarone til klassisk Napa Valley-vin. Vi opdaterer og udvider udvalget løbende, så hold øje med siden her, hvis du er interesseret i eksklusive vine.

Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores Fine Wine-nyhedsbrev og komme først i køen til viden om eksklusive vine, særtilbud på Fine Wine, invitation til Fine Wine-vinsmagninger og adgang til begrænsede partier af særligt udvalgte vine.

Bemærk!
Vine fra årgang 1990 eller før, eller vine på over 4.995 kr. kan ikke fragtes og leveres, men i stedet bestilles og afhentes i vores butik på Gl. Mønt i København.

Nulstil alle filtre Filtrer efter Filtre brugt:
  • 1964 X
Type
Land
Område
Distrikt
Pris
Rating
Drue
Årgang
Vis flere
Vis flere
Lukningsmetode
Vis:
Parkers Wine Advocate:
95 Point
Parkers Wine Advocate
95 Point

28.000,00kr./stk