Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
1 fl. økologisk gin med 12 fl. tonic
Spar 38%

1 fl. økologisk gin med 12 fl. tonic

Det er ikke uden grund, at langt det meste gin bliver blandet op med tonic. Gin og tonic er nemlig et helt utroligt flot match, og derfor har den ikoniske tørstslukker længe været en af danskernes absolut foretrukne longdrinks. Ikke mindst når solen bager. Smag dig igennem 3 forskellige tonics, der giver den klassiske longdrink hver sit forfriskende pift.

Få et lækkert Gin & Tonic-kit med 1 flaske Juniper Green Organic London Dry Gin samt 12 flasker Syndrome Tonic. Det eneste du mangler er lækker garnish og masser af is!

Ginpakken indeholder:

1 flaske Juniper Green Organic London Dry Gin 40%

Juniper Green Gin er i dag anerkendt som en af verdens bedste gins. Siden sin introduktion i 1999 har Juniper Green Organic London dry gin vundet mere end 20 internationale medaljer i konkurrence mod alverdens gins, herunder vundet guld i både Storbritannien og USA. Juniper Green Organic London Dry Gin har en udpræget duft af enebær og koriander. Enebær og krydderurter træder flot igennem i smagen. Det giver en gin, som ikke et helt så citruspræget i sit udtryk, som mange andre London Dry Gins. I en Gin & Tonic vil den gøre sig godt sammen med en mere citruspræget tonic, hvis man gerne vil have den friske stil.

Til Juniper Green bliver der brugt FairWild enebær, som er certificeret økologisk og er samlet fra en skov i Bulgarien. FairWild certificering betyder, at arbejdskraften til høsten er ordentligt betalt for deres enebær, som er høstet på en bæredygtig måde. Juniper Green er den eneste gin i verden med denne fantastiske nye certificering for vildt høstede ingredienser.

4 flasker Syndrome Premium Tonic Grapefruit à 20 cl.

Syndrome Premium Tonic Grapefruit er en livlig og forfriskende Tonic, i en serie af 4 forskellige tonic-vand, hvor man har taget udgangspunkt i naturlige råvarer af højeste kvalitet. Tilgangen til hele serien er at overraske, men samtidig holde sig inden for rammerne af de kendte smagsnuancer. Kendetegnende for hele serien er at han har vendt smagsprofilen "på hovedet", dvs. de velkendte smagsnuancer, men i omvendt rækkefølge. Denne tonicvand har, i duften, et umiskendeligt præg af rød grapefrugt, Smagoplevelsen starter med behagelig bitter kinin, efterfulgt af forfriskende nuancer af citrus og grapefrugt. En Tonic som lader den udvalgte gin skinne igennem, og som samtidig leverer et forfriskende pift af grapefrugt.

4 flasker Syndrome Premium Tonic Velvet à 20 cl.

Syndrome Premium Tonic Velvet rummer en intens duft, som leder tankerne over på middelhavsregionen, Provence. Intens kinin, kombineret med fine nuancer af krydderurter og appelsinskal, giver en balance pirrende balance. Lavet på rent kildevand, naturlig kinin, citron, grape og med intens kulsyre. Som den øvrige del af Syndrome Tonic-serien, er sukkerindholdet holdt lavt, hvilket lader de frugtrige nuancer træde i karaktér. Syndrome Premium Tonic Grapefruit er et forfriskende pift i den klassiske Gin & Tonic, men har også en fantastisk balance, der gør den nem at drikke som en ren læskedrik.

4 flasker Syndrome Premium Tonic Sweet Roses à 20 cl.

Syndrome Premium Tonic Sweet Roses er en livlig, forfriskende og sødmefuld Tonic, i en serie af 4 forskellige tonic-vand, hvor man har taget udgangspunkt i naturlige råvarer af højeste kvalitet. Tilgangen til hele serien er at overraske, men samtidig holde sig inde for rammerne af de kendte smagsnuancer. Kendetegnende for hele serien er at han har vendt smagsprofilen "på hovedet", dvs. de velkendte smagsnuancer, men i omvendt rækkefølge. Sweet Roses-udgaven af Sydrome Tonic, ligger både i smag og duft langt fra det, som defineres som en klassisk tonicvand. Med en udpræget sødme fra rosenblade, kommer karakteren over i nogle nuancer, som er et forfriskende alternativ til de gængse typer tonic. Den smagsmæssige oplevelse ligger klart til den søde side, men holdt med en behagelig friskhed.

Læs hele beskrivelsen

Før 431,00

269,00kr./stk

DKK 269.00
Info
Type Gin
Alkohol 0,00 %
Varenr. 1020697