Indkøbskurv
Kurven er tom

Peter Lehmann, Layers White, Adelaide 2019

Australien Adelaide
Blød og let cremet hvidvin med en flot og behagelig dybde, der udmunder i en frisk smag af sprøde frugter. Bouqueten byder på citrusfrugter og krydderier. Læs mere
Blød og let cremet hvidvin med en flot og behagelig dybde, der udmunder i en frisk smag af sprøde frugter. Bouqueten byder på citrusfrugter og krydderier. Læs mere

Oplagt til:


Asiatisk mad


Fed fisk


Kalv


Lyst fjerkræ


Nordisk køkken

135,00kr./stk

På lager
Køb for 500 kr. og opnå fri fragt
DKK 135.00

Oplagt til:


Asiatisk mad


Fed fisk


Kalv


Lyst fjerkræ


Nordisk køkken


Blend af forskellige druesorter fra områderne: Adelaide Hills, Adelaide Plains og Barossa. Peter Lehmann vil bevise, at helheden og blended af ”fire” forskellige druesorter giver mere end summen af ”fire”. Hver drue yder sit bidrag til helheden i denne hvidvin, der er skabt til at matche et bredt udsnit af det moderne køkken med dets mange smagselementer. Druesammensætningen er Semillon 44 %, Muscat 19 %, Gewürztraminer 19 % og Pinot Gris 18 %. Først efter koldgæringen i rustfri ståltanke bliver vinen endelig blended for straks herefter at blive tappet på flaske. Alle processer har det formål, at bevare så megen friskhed og så mange smagsnuancer som muligt. Attraktiv lysegul farve med grønt skær. Aroma af citrusfrugter med spor af ferskner og aromatiske krydderier. Blød og lidt cremet smag med en behagelig dybde der udmunder i en frisk smag af sprøde frugter.
Info
Druer Semillon, Muscat, Gewürztraminer, Pinot Gris & Chardonnay
Vinifikation Ingen fadlagring - vinen er fermenteret på ståltank.
Område Adelaide
Land Australien
Type Hvidvin
Størrelse 75 cl
Alkohol 11,50 %
Lukning Skruelåg
Download Produktinfo
Varenr. 1019349
Producent
Peter Lehmann
Peter Lehmann Blandt vores mest værdsatte samarbejdspartnere hører i høj grad den legendariske Barossa Valley vinmand Peter Lehmann. En nationalhelt, som desværre sagde et endeligt farvel den 27. juni 2013, 82 år gammel. Peter Lehmann var og er, verdensberømt for sine omfattende serier af vine i ethvert prisleje, prisvindende vine år efter år og især kendt som en legende for sin store indsats i Barossa Valley. Her reddede han i 1980’erne de mange vinbønder fra økonomisk ruin, da han trodsede sin arbejdsgivers krav om at opsige kontrakterne, ved at skabe sit eget firma. I 1979 skabte han et nyt firma med hjælp fra familie og venner og aftog nu druerne for selv at producere vinen. Allerede i 1980 stod et helt nyt vineri færdigt. Mange mener, at han således reddede vinindustrien i Barossa Valley og ikke mindst moralen hos de mange små vinavlere.