Indkøbskurv
Kurven er tom

Danie de Wet, Sauvignon Blanc, Robertson 2018

Sydafrika Robertson
Aromatisk, pivfrisk og medium fyldig. Smuk gylden med intens bouquet af nyslået græs, figner, passionsfrugt og hyldeblomst. Læs mere
Aromatisk, pivfrisk og medium fyldig. Smuk gylden med intens bouquet af nyslået græs, figner, passionsfrugt og hyldeblomst. Læs mere

Oplagt til:


Østers


Nordisk køkken


Skaldyr


Mager fisk


Lyst fjerkræ

145,00kr./stk

På lager
Køb for 500 kr. og opnå fri fragt
DKK 145.00

Oplagt til:


Østers


Nordisk køkken


Skaldyr


Mager fisk


Lyst fjerkræ


Danie de Wet slog sit navn fast som en af Sydafrika’s dygtigste vinmagere med Chardonnay-druen, men han kan bestemt også brillere med Sauvignon Blanc, som denne vin er et lysende eksempel på. Den er fremstillet udelukkende på Sauvignon Blanc-durer, som har vokset tæt på Breede River, der med sin kalkholdige undergrund der er dækket af grus og sten giver perfekte forhold for Sauvignon Blanc-druen. Vinstokkene er 10-15 år gamle og giver koncentrerede og aromatiske vine. Druerne afstilkes når de kommer til vinkælderen om morgenen, efter presningen er der skindkontakt med mosten i 8 timer. Inden gæringen sættes i gang i ståltanke ved lave temperaturer filtreres mosten groft. Efter afsluttet gæring køles vinen ned til 10-12 grader og ligger på ståltank yderligere et par måneder for at udvikle sig yderligere inden den aftappes. Danie de Wet Sauvignon Blanc er frisk, aromatisk og medium fyldig. Farven er smuk gylden med en grønligt skær og i den intense bouquet finder du nyslået græs, figner, passionsfrugt og hyldeblomst. Smagen er tør, medium fyldig og med en god balance mellem frugt og syre. Den mineralske smag, der kommer fra den kalkholdige jordbund, giver vinen en ekstra dimension.
Læs hele beskrivelsen
Info
Druer Sauvignon Blanc
Vinifikation Ingen fadlagring.
Dyrkning Sustainable
Område Robertson
Land Sydafrika
Type Hvidvin
Størrelse 75 cl
Alkohol 12,50 %
Lukning Skruelåg
Download Produktinfo
Varenr. 1009607
Producent
De Wetshof
De Wetshof De Wet-familiens traditioner for vinfremstilling daterer tilbage til 1694 – det er dog først i 1970’erne at huset for alvor blev internationalt anerkendt. Dette skyldes i høj grad husets Chardonnay-vine. Med sit ophold i Bourgogne, hos selveste Louis Latour, har Danie de Wet opbygget et indgående kendskab og viden om Chardonnay og han var den første, der plantede Chardonnay i begyndelse af 1980’erne i Sydafrika. De Wetshof drives efter regler fra SWSA - Sustainable Wine South Africa- det vil sige at der bl.a. tages hensyn til miljø og arbejdsforhold. Danie blev i 2016 hædret med den højeste udmærkelse i Sydafrika nemlig 1659 Award med ordene: ”en sand pioner, passioneret vinproducent, en som revolutionerede den sydafrikanske vinfremstilling med hensyn til plantemateriale og kvaliteten af de færdige vine”.