Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom

Vin til jul & nytår

Er du i tvivl om, hvilke lækre vine der skal i glasset til den hyggelige julemiddag eller på årets sidste aften?
Lad os guide dig til de bedste vinoplevelser, der kan matche julebordets smagssymfoni og som kan gøre din nytårsfejring særlig.


FAQ – ofte stillede spørgsmål om vin til jul


Hvilken vin passer til andesteg? Kan man drikke hvidvin til julemaden og hvilken vin matcher risalamanden bedst? Find svaret på alle de store spørgsmål om vin til den store aften. Læs mere »Hvad skal den perfekte julevin kunne?


Den gode, klassiske julemiddag stiller høje krav til vinen i glasset. Rødvinen skal både kunne stå op imod de søde brunede kartofler og den fede brune sovs, ikke blive overdøvet af den syrlige rødkål, og så skal den kunne skære igennem fedtet på stegen. Læs mere » 

Vinkasser til jul


Årets jule- & nytårskasse
 

Få alt til både jul og nytår. Her får du de bedste vine til juleaftenshygge, nytårsmiddag og til at springe ind i det nye år med de lækreste smagsoplevelser. 12 flasker i alt.

Julepris kr. 1.199,- Spar 40% 
Læs mere »Juleaften (6 flasker)


Få julevinen i hus med denne lækre julekasse, hvor du får elegant tysk hvidvin, sikker rødvin til julemiddagen, lækker Banyuls til risalamanden og 1 flaske perlende Crémant de Bourgogne til nytårsaften.

Julepris kr. 639,- Spar 31% 
Læs mere »Vin til julefrokosten (6 flasker)
 

Hvilken vin skal på julefrokostbordet? Det er ikke let at matche det klassiske danske julefrokostbord, så vi har gjort det nemt for dig. Her er bl.a. Riesling til fisken og Pinot Noir til grisen.

Julepris kr. 579,- Spar 34% 
Læs mere »


Portvin
 

Ingen jul uden pragtfuld portvin i glasset. Leder du efter den bedste portvin til juleaften, risalamente eller decemberhygge? Se vores skarpe udvalg af anmelderroste portvine fra Warre’s.

Se årets portvineFine Wine
 

Opgrader julen med nogle af vinverdens mest eksklusive vine fra Bourgogne, Veneto, Napa Valley eller Champagne. Vine, der ikke bare matcher middagen, men gør den til noget særligt.

Se alle fine winesMagnumflasker (150 cl.)
 

Ekstra meget nydelse! Sæt en elegant magnumflaske på bordet til julemiddagen, julefrokosten og nytårsaften – eller forkæl en du holder af med kvalitetsvin i smuk gaveæske.

Se alle magnumflasker

Rødvin


Colle Sori - Appassimento - Edizione Limitata 2020
 

Skal der italiensk rødvin på dit julebord? Forkæl familien med lækker Appassimento i Amarone-stil med silkebløde tanniner, dyb frugtsmag og en generøs fylde. Et klassisk match til julemiddagen.

Julepris kr. 79,- Spar 34% 
Læs mere »Eclipse, Old Vine Zinfandel, California 2019
 

Zinfandel er det populære valg til julebordet, hvis du leder efter en solmoden rødvin med saft, kraft og sødme nok til de fede svær, de søde brunede kartofler og den hjemmelavede rødkål.

Julepris kr. 89,- Spar 40% 
Læs mere »Tommasi, Amarone della Valpolicella - Il Sestante, Veneto 2017
 

Årets bedste julevin og populær anmelder-darling. Tommasi Amarone er det perfekte valg, hvis du vil have en pragtfuld smagsoplevelse, der kan matche julebordets symfoni af fedt, sprødt, sødt og surt.

Julepris kr. 199,- Spar 45% 
Læs mere »

Hvidvin


Weingut Nik Weis, Riesling, Bockstein Kabinett, Black Label, Mosel 2020
 

Det frække valg til flæskestegen og en udsøgt hvidvin. Vinen brillerer med sin lette sødme og præcise, forfriskende frugtsyre, der kan skære lige igennem flæskestegens lyse kød.

Julepris kr. 189,- Spar 17% 
Læs mere »Domaine Bouchié Chatellier, Pouilly-Fumé, Premier Millésimé, Loire 2020
 

Fænomenal Pouilly-Fumé fra øverste hylde med utrolig smagsrigdom, kompleks mineralitet og dejlig vedvarende finish. Et must i juleferien og et lækkert valg til nytårsmiddagens retter med fisk.

Julepris kr. 159,- Spar 33% 
Læs mere »Maison Louis Jadot, Mâcon Lugny - Domaine du Bouchet, Bourgogne, Mâconnais 2020


Mâcon Lugny er en charmerende Chardonnay i en stil, der er både frisk, rund og cremet. En blød, frugtrig hvidvin, der er lige til at forelske sig i. Nyd den til årets julefrokost.

Julepris kr. 129,- Spar 32% 
Læs mere »

Nytårsvine


Bobler til nytår
 

Hop ind i det nye år med charmerende Crémenter, perlende Prosecco-vine og b(e)rusende bobler fra Frankrig, Italien, Tyskland og Spanien. Vi har alle de bobler, du skal bruge for at få en uforglemmelig aften.

Find dine nytårsboblerChampagnen til nytår
 

Champagne er den mest magiske og forførende drik, der lader til have en direkte forbindelse til lykke og eufori. Fejr nytår med stil med eksklusive Champagner fra nogle af de bedste producenter.

Find din ChampagneNytårsaften (6 flasker)

 

Bliv klar til nytårsaften med denne pragtfulde nytårskasse. Her får du sprød hvidvin til forretten, dyb, koncentreret rødvin til middagen, sød Demi-Sec til kransekagen og luksuriøs Champagne til midnat. Spar 39% Julepris 669,-

Få alt til den store aften


Umberto Cesari, Tauleto - Emilia Romagna 2014
 

Ikonvin fra Umberto Cesari. Meget elegant, potent og intens vin. Dyb i både farve og smag. I bouqueten mødes man af mentol, kirsebær og vanille.

Julepris kr. 299,- Spar 25% 
Læs mere »Terroir al Limit, Terra de Cuques Negre, Priorat 2017
 

Terra de Cuques-vinene er Terroir al Limits svar på en village-vin fra Bourgogne. Vinen kommer fra marker omkring byen Torroja, den koldeste del af Priorat.

Julepris kr. 299,- Spar 25% 
Læs mere »Chablis Maison Louis Jadot - Chapelle aux Loups 2020
 

Er du vild med Chablis, vil du elske denne Chablis fra Bourgogne-mesteren Maison Louis Jadot. Slank, sprød og rig på syre – og et perfekt match til fisk og skaldyr, ikke mindst østers.

Julepris kr. 169,- Spar 32% 
Læs mere »


Her skulle der være en vin-guide,
men du kan ikke se den

Den er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.