Kaesler

Kaesler

KAESLER er et femstjernet (Halliday) vineri i Barossa Valley, som bliver styret af tre stærke personligheder: Winemaker Steven og viticulturist Nigel og ikke mindst den karismatiske ejer, Reid Bosward. Det er et helt klassisk og rustikt australsk set-up, hvor man ved stalddøren møder den dedikerede trio i korte bukser, støvede støvler og en grensaks i hånden.

KAESLER producerer både elegant Chardonnay, mundvandsfremkaldende Semillon, spændende blends (GSM) samt Shiraz til både den elegante og kraftige side.

I toppen finder du "Old Bastard" – en af Australiens helt ikoniske vine, som altid høster høje ratings. KAESLER er et de helt gamle vinhuse i Australien. Kaesler-familien bosatte sig i Barossa Valley i 1840’erne og plantede de første vinstokke i jorden i 1893. Det er fra disse ældgamle jorde og knoldede vinstokke, at husets helt store vine som Old Bastard og Old Vine Shiraz kommer.

KAESLER er klassisk Barossa – hvis klassisk vel at mærke betyder: eksemplarisk. Husets vine præsenterer den intense frugt med dybde og kompleksitet, men altid holdt i ave af en friskhed, der giver vinen balance – og så vinene ikke engang ubetalelige.

Som Vinous anmelder fremhæver:

"Considering Reid Bosward’s position in the Barossa winemaking firmament, the prices for his consistently excellent Kaesler wines are astonishingly low."

 

 

 

Information

Barossa Valley Way, Nuriootpa SA, 5355, Australien

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt