Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom

Smagninger

Smagninger i København
 

Vil du vide mere om vinens forunderlige verden? Uanset om du er nybegynder eller vin-connoisseur, har vi en smagning for dig.

Alle smagninger afholdes af vores dygtige vinkonsulenter, som sikrer, at du får en professionel vinoplevelse og bliver klogere på vinens forunderlige verden.

Smagningerne afholdes i de hyggelige, historiske rammer på Gammel Mønt 4. Du kan også deltage i vinsmagninger i Aarhus eller købe en online vinsmagning.

Se alle smagninger

Privat smagning
 

Invitér dine kollegaer, kunder, venner eller vinklubben til en privat vinsmagning skræddersyet efter netop jeres ønsker.

Kontakt Event Manager Lotte Kohrtz på lk@kogs.dk hvis du ønsker at holde en privat vinsmagning, en middag eller et møde i vores smukke lokaler.

Du er også velkommen til at komme og se lokalerne og få en snak om jeres arrangement.

Mere om private arrangementer
 

 


Har du spørgsmål?

Smagning i København

Kontakt butikken på Gammel Mønt

Email: kobenhavn@kogs.dk
Telefon: +45 3393 3444

Privat arrangement

Kontakt Event Manager Lotte Kohrtz.

Email: lk@kogs.dk
Telefon: +45 5190 5521

 


 Hold dit eget arrangement
 

Lad lokalerne på Gammel Mønt danne rammen om en privat vinsmagning, en middag eller dit næste møde. Uanset hvad du planlægger, hjælper vi med at opfylde dine ønsker.

Læs mere


Se de historiske lokaler
 

De imponerende lokaler på Gammel Mønt kan rumme fra 2 til 42 personer. Se lokalerne, og find ud af, om den historiske butik skal danne rammen om dit næste arrangement. 

Læs mere


Besøg den gamle vinhandel
 

Kig forbi butikken fra 1928, og lad vores vinkyndige personale guide dig gennem det store udvalg. Hvad end du er på udkig efter, så står vi klar til at hjælpe dig.

Læs mere