Materialer Bogen om Kjær & Sommerfeldt, Engelsk udgave

Danmark
Danmark

Kjær & Sommerfeldt er en del af Danmarks vinhistorie fra 1875 og frem til i dag. Hvis man efter de mange begivenhedsrige år skulle pege på ét, der var særligt afgørende, måtte det blive 2008.

Læs mere

Kjær & Sommerfeldt er en del af Danmarks vinhistorie fra 1875 og frem til i dag. Hvis man efter de mange begivenhedsrige år skulle pege på ét, der var særligt afgørende, måtte det blive 2008.

Læs mere
    Bogen om Kjær & Sommerfeldt, Engelsk udgave
    149
    kr. /stk

    Beskrivelse

    Vinverdenens omskiftelige vilkår og den øgede globalisering havde så godt som slidt det traditionsrige firma op, og det var endt som en overset del af en global koncern. Der skulle ske noget helt nyt, hvis forretningen skulle overleve. Dette er historien om, hvordan man mod hårde odds evnede at forny firmaet på få år, mens der blev holdt fast i de kerneværdier, der har vist sig så livskraftige i 140 år. Bogen fortæller sagaen om en klassisk københavnsk vinhandel, sætter dens historie ind i en bredere sammenhæng og viser, hvordan vinhandelen og samfundsudviklingen hænger sammen. Kjær & Sommerfeldt er et lille stykke dansk kulturhistorie, for vin er ikke blot et nydelsesmiddel, men også kultur. Bogen illustrerer, at et firmas mangeårige historie ikke blot kan være en god fortælling, men også kan fungere som et vigtigt aktiv, der kan bruges fremadrettet. Bogen kommer vidt omkring med start i Danmarks guldalder og følger skæbner og flasker gennem krig og fred, gennem højkonjunktur og lavkonjunktur og gennem mange klassiske lokaliteter i det indre København. Også kunderne har været med til at udvikle Kjær & Sommerfeldts sjæl, og fra første færd har Kongehuset haft sin gang på Gammel Mønt. Navne som Simon Spies, Clara Pontoppidan og John Price har også været en vigtig del af firmaets historie og har efterladt sig bevaringsværdige anekdoter. Kjær & Sommerfeldt er en vinhandel med personlighed. Denne bog er et karakterstudie, der viser, hvordan forretningen voksede op og modnedes. Kjær & Sommerfeldt har konstant formået at tilpasse sig kraftige omvæltninger og har ikke blot evnet at overleve, men har udviklet sig, så forretningen i dag står stærkere end nogensinde.
    Læs hele beskrivelsen

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt