K&S Live

Besøg af Marie Von Ahm: Terroir Al Limit – Kultvinhuset fra Priorat

Sendt den 6/2-2023

Live'en er afholdt, men du kan stadig se videoen.

Om denne Live

Ingen producenter har været mere med til at redefinere vinområdet Priorat de sidste 10 år end kultproducenten Terroir al Limit, der har været frontløber i sin søgen mod mere friske, kølige og elegante vine.

Med Dominik Huber i spidsen, har Terroir al Limit bevist, at intensitet og koncentration i den grad kan gå hånd i hånd med elegance. Vinene fra Terroir al Limit sammenlignes ofte med Château Rayas, og de besidder en fantastisk elegance. Huset har da også modtaget de magiske 100 point hos flere af verdens førende vinkritikere, herunder The Wine Advocate.

Denne aften gæster Marie Von Ahm os og gør os klogere på kulthuset.

Marie Von Ahm har siden 16 årsalderen viet sit liv til vinens verden – privat og professionelt. Hun har tidligere arbejdet som journalist bl.a. for den førende amerikanske vinskribent James Suckling og for FINE Magazines og danske Gastro. Hun er det eneste kvindelige (og danske) medlem af den prestigiøse smage-jury og tænketank “Le Grand Jury Européen” og har siden 2006 været bosat lige syd for Barcelona, hvorfra hun fortsat rejser verden rundt. I dag har hun et tæt samarbejde med Terroir al Limit og repræsenterer denne fantastiske producent ude i verden.

Sådan gør du

K&S LIVE er vores nye vinunivers til dig, der gerne vil lære om vin i afslappede rammer, vinde skønne præmier og få fingre i dine foretrukne vine til en rigtig god pris.

Du ser med hjemmefra og kan løbende lægge varer i kurven – og så kan du selvfølgelig stille alle de spørgsmål, du har lyst til. Du kan se med på enhver telefon, computer eller tablet, der kan tilgå internettet.

Mandag den 6. februar kl. 19:00 - og gerne lidt før, så du er med fra start - skal du gå ind på denne side og klikke på "Se Live" knappen eller play-ikonet på billedet i toppen. Så åbner der sig et vindue, hvor du kan se med, når vi sender Live.

Vil du se det på dit TV?

Det kan du faktisk godt, hvis du har en PC og et HDMI-kabel. Alt du skal gøre på de fleste TV er at sætte HDMI-kablet i både din PC og dit TV, og derefter på din TV-fjernbetjening vælge at se TV fra den HDMI indgang, som du har sat stikket i. Så bliver din PC skærm og lyd dubleret til dit TV, så du får vores Live show op på den store skærm. God fornøjelse.

Vine i denne Live

Vil du se flere Lives?

Vi sender live hver uge om spændende emner inden for vinens verden. Der er Lives både til den nysgerrige vinnyder, der ved en smule - og vinconnaisseuren, der kan blive ved med at opdage nye ting.

Se alle Lives

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt