K&S Live

Besøg af Marie Von Ahm: Terroir Al Limit – Kultvinhuset fra Priorat

Sendt den 6/2-2023

Live'en er afholdt, men du kan stadig se videoen.

Mandag den 3/7 kl. 19:00 genudsender vi denne Live. Det betyder, at vi for én aften slår alle tilbuddene i Live'en til igen. Du kan derfor både få set en Live, du ikke har set før - og gøre et rigtigt godt køb!

Om denne Live

Ingen producenter har været mere med til at redefinere vinområdet Priorat de sidste 10 år end kultproducenten Terroir al Limit, der har været frontløber i sin søgen mod mere friske, kølige og elegante vine.

Med Dominik Huber i spidsen, har Terroir al Limit bevist, at intensitet og koncentration i den grad kan gå hånd i hånd med elegance. Vinene fra Terroir al Limit sammenlignes ofte med Château Rayas, og de besidder en fantastisk elegance. Huset har da også modtaget de magiske 100 point hos flere af verdens førende vinkritikere, herunder The Wine Advocate.

Denne aften gæster Marie Von Ahm os og gør os klogere på kulthuset.

Marie Von Ahm har siden 16 årsalderen viet sit liv til vinens verden – privat og professionelt. Hun har tidligere arbejdet som journalist bl.a. for den førende amerikanske vinskribent James Suckling og for FINE Magazines og danske Gastro. Hun er det eneste kvindelige (og danske) medlem af den prestigiøse smage-jury og tænketank “Le Grand Jury Européen” og har siden 2006 været bosat lige syd for Barcelona, hvorfra hun fortsat rejser verden rundt. I dag har hun et tæt samarbejde med Terroir al Limit og repræsenterer denne fantastiske producent ude i verden.

Vine i denne Live

Vil du se flere Lives?

Vi sender live hver uge om spændende emner inden for vinens verden. Der er Lives både til den nysgerrige vinnyder, der ved en smule - og vinconnaisseuren, der kan blive ved med at opdage nye ting.

Se alle Lives

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt