K&S Live

Bliv vinkender på en aften: Lær at navigere i vinens verden

Sendt den 12/9-2022

Live'en er afholdt, men du kan stadig se videoen.

Om denne Live

Har du svært ved at bestemme dig, når du køber vin? Er du i tvivl om hvilken vin, der passer til den mad, du serverer?

Se med og lær at navigere i vinens verden, når vi dykker ned i druer, lande og vintyper. Du vil også lære smageteknikker, og hvordan du vurderer den enkelte vin. På den måde kan du finde frem til lige nøjagtigt de vine, som DU bedst kan lide.

Sådan gør du

K&S LIVE er vores nye vinunivers til dig, der gerne vil lære om vin i afslappede rammer, vinde skønne præmier og få fingre i dine foretrukne vine til en rigtig god pris.

Du ser med hjemmefra og kan løbende lægge varer i kurven – og så kan du selvfølgelig stille alle de spørgsmål, du har lyst til. Du kan se med på enhver telefon, computer eller tablet, der kan tilgå internettet.

Mandag den 12. september kl. 19:00 - og gerne lidt før, så du er med fra start - skal du gå ind på denne side og klikke på "Se Live" knappen eller play-ikonet på billedet i toppen. Så åbner der sig et vindue, hvor du kan se med, når vi sender live direkte fra vores butik i København. 

Vine i denne K&S LIVE

Bliv vinkender

Vil du se flere Lives?

Vi sender live hver uge om spændende emner inden for vinens verden. Der er Lives både til den nysgerrige vinnyder, der ved en smule - og vinconnaisseuren, der kan blive ved med at opdage nye ting.

Se alle Lives

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt