K&S Live

Champagne Masterclass: Lad propperne springe!

Sendt den 12/6-2023

Live'en er afholdt, men du kan stadig se videoen.

Om denne Live

Del 1 - Masterclass:

Har du en brændende passion for Champagne? Så skal du se denne Live, hvor vi er stolte af at kunne byde velkommen til en af regionens førende autoriteter inden for Champagne-viden og kultur.

Philippe Wibrotte fra Comité Champagne er taget hele vejen fra Frankrig for at gøre os klogere på de populære vine fra området.

På denne Live Masterclass vil han komme rundt om alt, der er spændende ved Champagne - og du har undervejs mulighed for at stille spørgsmål.

Comité Champagne er en fælles brancheforening, der repræsenterer uafhængige Champagneproducenter og Champagnehuse. Phillippe Wibrotte er en sand videns-kilde, når det kommer til vedrører Champagne.

Deltag i denne unikke del af K&S Live for at høre en masse om Champagne-verdenens tilstand. Er du nysgerrig på den seneste udvikling i den prestigiøse region, så findes der næppe en bedre person at belyse emnet. Masterclass'en er på engelsk.

Del 2 - Live Shopping:

I denne del af eventet lader vi propperne springe med er række gode tilbud! Vi åbner nemlig en række Champagner, der på hver sin unikke måde, repræsenterer de forskellige stilarter vi finder i Champagne-regionen - og som du på aftenen kan købe til en ekstraordinær god tilbudspris.

Vi kommer til at snakke om Champagne og gastronomi, lagringspotentiale, forskellene på Non-Vintage og Vintage Champagne, samt en forklaring af druesorterne, der bliver brugt i Champagne.

Mangler du den perfekte flaske til at fejre noget, eller vil du blot forkæle en du kender. Så se med her og find den perfekte Champagne.

Sådan gør du

K&S LIVE er vores vinunivers til dig, der gerne vil lære om vin i afslappede rammer, vinde skønne præmier og få fingre i dine foretrukne vine til en rigtig god pris.

Du ser med hjemmefra og kan løbende lægge varer i kurven – og så kan du selvfølgelig stille alle de spørgsmål, du har lyst til. Du kan se med på enhver telefon, computer eller tablet, der kan tilgå internettet.

Mandag den 12. juni kl. 19:00 - og gerne lidt før, så du er med fra start - skal du gå ind på denne side og klikke på "Se Live" knappen eller play-ikonet på billedet i toppen. Så åbner der sig et vindue, hvor du kan se med, når vi sender Live.

Vil du se flere Lives?

Vi sender live hver uge om spændende emner inden for vinens verden. Der er Lives både til den nysgerrige vinnyder, der ved en smule - og vinconnaisseuren, der kan blive ved med at opdage nye ting.

Se alle Lives

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt