K&S Live

Guide til Pinot Noir: Hvor i verden finder du de bedste Pinot Noir-vine?

Sendt den 31/10-2022

Live'en er afholdt, men du kan stadig se videoen.

Om denne Live

Du vil ikke gå glip af denne Live. Der findes næppe nogen rødvin med en større fanskare end den delikate Pinot Noir-drue. Druen står bag de legendariske røde Bourgogne-vine, men kan bestemt også skabe elegante og letløbende rødvine andre steder i verden.

Er du også vild med de elegante Pinot Noir-rødvine?

Denne aften finder vi nogle af de bedste rødvine frem fra nogle af verdens ypperste Pinot Noir-adresser. Der vil være vine i forskellige prisklasser og alt lige fra californiske klassikere og eksklusive Bourgogne-vine til vilde newzealandske overraskelser.

Sådan gør du

K&S LIVE er vores nye vinunivers til dig, der gerne vil lære om vin i afslappede rammer, vinde skønne præmier og få fingre i dine foretrukne vine til en rigtig god pris.

Du ser med hjemmefra og kan løbende lægge varer i kurven – og så kan du selvfølgelig stille alle de spørgsmål, du har lyst til. Du kan se med på enhver telefon, computer eller tablet, der kan tilgå internettet.

Mandag den 31. oktober kl. 19:00 - og gerne lidt før, så du er med fra start - skal du gå ind på denne side og klikke på "Se Live" knappen eller play-ikonet på billedet i toppen. Så åbner der sig et vindue, hvor du kan se med, når vi sender Live.

Vine i denne Live

Pinot Noir

Vil du se flere Lives?

Vi sender live hver uge om spændende emner inden for vinens verden. Der er Lives både til den nysgerrige vinnyder, der ved en smule - og vinconnaisseuren, der kan blive ved med at opdage nye ting.

Se alle Lives

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt