K&S Live

Kan Beaujolais måle sig med Bourgogne? Live fra et af de vigtigste vinhuse i Beaujolais

Sendt den 28/9-2022

Live'en er afholdt, men du kan stadig se videoen.

Vi tager til Bourgogne og laver Lives 3 dage i træk fra nogle af de mest spændende vinhuse i området. Dette er dag nummer 3, hvor vi besøger Château des Jacques i Moulin-à-Vent i Beaujolais.

Om denne Live

Vidste du, at der syd for Bourgogne i de granitholdige jorde i Beaujolais skabes rødvine af samme kaliber som Bourgogne, men til en langt mere overkommelig pris? Og nej, vi taler ikke om Beaujolais Nouveau – vi taler om de lækre, komplekse og elegante rødvine, der som ligesom al god rødvin har et langt liv foran sig (hvis man kan lade dem være i kælderen, selvfølgelig).

Se med, når vi sender LIVE under høsten fra en af topproducenterne i Beaujolais! Det bliver vildt, lidt nørdet og garanteret lærerigt, når vores vært Mads Eklund taler med Winemakeren hos en af Beaujolais’ helt store spillere, der skaber Beaujolais-vine med stort format og lang levetid.

Château des Jacques er beliggende i Moulin-à-Vent, også kendt som ’Kongen af cru’erne’. Château des Jacques producerer også elegante hvidvine på Chardonnay, men deres renommé skyldes primært deres besiddelser i Moulin-à-Vent og Morgon. Under kyndig ledelse af ønologen og husets direktør Cyril Chirouze skaber Château des Jacques vine efter burgundisk manér. Hos Château des Jacques bruges f.eks. egefade, der giver ilt til vinen, hvilket blødgør den mere tanniske og strukturerede Gamay-drue og giver vinen kompleksitet og et stort lagringspotentiale.

Sådan gør du

K&S LIVE er vores nye vinunivers til dig, der gerne vil lære om vin i afslappede rammer, vinde skønne præmier og få fingre i dine foretrukne vine til en rigtig god pris.

Du ser med hjemmefra og kan løbende lægge varer i kurven – og så kan du selvfølgelig stille alle de spørgsmål, du har lyst til. Du kan se med på enhver telefon, computer eller tablet, der kan tilgå internettet.

Onsdag den 28. september kl. 12:00 - og gerne lidt før, så du er med fra start - skal du gå ind på denne side og klikke på "Se Live" knappen eller play-ikonet på billedet i toppen. Så åbner der sig et vindue, hvor du kan se med, når vi sender live direkte fra Château des Jacques. Bemærk at denne Live vil være på engelsk.

Vine i denne Live

Château des Jacques

Vil du se flere Lives?

Vi sender live hver uge om spændende emner inden for vinens verden. Der er Lives både til den nysgerrige vinnyder, der ved en smule - og vinconnaisseuren, der kan blive ved med at opdage nye ting.

Se alle Lives

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt