K&S Live

Live fra Bourgogne: Masterclass direkte fra et af de største vinhuse i Bourgogne, Louis Jadot

Sendt den 26/9-2022

Live'en er afholdt, men du kan stadig se videoen.

Vi tager til Bourgogne og laver Lives 3 dage i træk fra nogle af de mest spændende vinhuse i området. Dette er dag nummer 1, hvor vi besøger Louis Jadot i Beaune og taler med husets tekniske direktør, Frédéric Barnier om deres blændende vine, årets høst, de klimatiske udfordringer og smager nogle af deres fantastiske vine. 

Om denne Live

Kom helt tæt på vinmarken og vineriet, når vi besøger Louis Jadot midt under høsten og sender LIVE direkte fra en af de vigtigste spillere i Bourgogne. 

Bourgogne er ikke et særlig stort, men utroligt sammensat område. Derfor kan en god vinproducent være nøglen til at finde den helt rigtige Bourgogne-vin. Maison Louis Jadot er  en af områdets største jordbesiddere og en af de mest velansete Bourgogne-producenter.

Bliv klogere på vinverdens største vine fra det lille vinmekka, når vores vært Mads Eklund taler med vinmageren på legendariske Maison Louis Jadot. Det bliver inspirerende, nørdet og garanteret vildt! Bemærk at denne Live vil være på engelsk.

Sådan gør du

K&S LIVE er vores nye vinunivers til dig, der gerne vil lære om vin i afslappede rammer, vinde skønne præmier og få fingre i dine foretrukne vine til en rigtig god pris.

Du ser med hjemmefra og kan løbende lægge varer i kurven – og så kan du selvfølgelig stille alle de spørgsmål, du har lyst til. Du kan se med på enhver telefon, computer eller tablet, der kan tilgå internettet.

Mandag den 26. september kl. 19:00 - og gerne lidt før, så du er med fra start - skal du gå ind på denne side og klikke på "Se Live" knappen eller play-ikonet på billedet i toppen. Så åbner der sig et vindue, hvor du kan se med, når vi sender live direkte fra Maison Louis Jadot i Bourgogne.

Vine i denne Live

Louis Jadot

Vil du se flere Lives?

Vi sender live hver uge om spændende emner inden for vinens verden. Der er Lives både til den nysgerrige vinnyder, der ved en smule - og vinconnaisseuren, der kan blive ved med at opdage nye ting.

Se alle Lives

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Fleksibel og hurtig
levering

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt