K&S Live

Live fra Riesling-druens vugge: Sprøde, friske og mineralske mirakler fra Tyskland

Sendt den 6/10-2022

Live'en er afholdt, men du kan stadig se videoen.

Vi tager til Rheingau i Tyskland, som er Riesling-druens fødested – og sender LIVE direkte fra vinhuset Balthasar Ress. 

Om denne Live

Kom med os til Riesling-druens fødested, når vi taler med to toneangivende tyske vinhuse: Balthasar Ress fra Rheingau og Weingut Heitlinger fra Baden.

Vi skal tale med manden bag de sprøde Rieslinger og roséer, Christian Ress, der er den entreprenante winemaker hos Balthasar Ress og i dag viderefører den 150 år gamle arv. Familiefirmaet Balthasar Ress har siden 1989 været VDP-medlem, hvilket er den eksklusive sammenslutning, der tæller nogle af Tysklands bedste vinproducenter. 

Derefter taler vi med talentet bag de økologiske Heitlinger-vine, Claus Burmeister, der især har skabt sit gode ry for sine eminente Pinot Noir-vine. Vine efter burgundisk forbillede, der har sikret Heitlinger VDP-status, som kun tildeles de allerbedste tyske vinproducenter på tværs af de i alt 13 vinregioner.

Glæd jer til at møde to lysende stjerner. Vi garanterer sprøde, mineralske hvidvine og elegante Pinot Noir-vine, gode priser og muligheden for at blive klogere på den tyske dronning af hvidvin. Vi kommer både rundt om vine fra Balthasar Ress og Weingut Heitlinger i denne Live.

Sådan gør du

K&S LIVE er vores nye vinunivers til dig, der gerne vil lære om vin i afslappede rammer, vinde skønne præmier og få fingre i dine foretrukne vine til en rigtig god pris.

Du ser med hjemmefra og kan løbende lægge varer i kurven – og så kan du selvfølgelig stille alle de spørgsmål, du har lyst til. Du kan se med på enhver telefon, computer eller tablet, der kan tilgå internettet.

Torsdag den 6. oktober kl. 16:00 - og gerne lidt før, så du er med fra start - skal du gå ind på denne side og klikke på "Se Live" knappen eller play-ikonet på billedet i toppen. Så åbner der sig et vindue, hvor du kan se med, når vi sender live direkte fra Rheingau i Tyskland. Bemærk at denne Live vil være på engelsk.

Vine i denne Live

Tyskland

Vil du se flere Lives?

Vi sender live hver uge om spændende emner inden for vinens verden. Der er Lives både til den nysgerrige vinnyder, der ved en smule - og vinconnaisseuren, der kan blive ved med at opdage nye ting.

Se alle Lives

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Fleksibel og hurtig
levering

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt