K&S Live

Nordens kaviar med Louisa Lorang: Servér stenbiderrogn med de rigtige vine

Sendt den 20/3-2023

Live'en er afholdt, men du kan stadig se videoen.

Aftenens vært er Mads Eklund fra Kjær & Sommerfeldt.

Om denne Live

Stenbiderrogn er en stensikker forårsbebuder, og der er ikke meget, der smager lige så godt som den delikate spise. Det skulle da lige være den delikate spise med et godt glas vin til!

Denne aften får vi besøg af tv-kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang, der vil give inspiration til forskellige lækre måder at servere nordens kaviar på. Med i studiet er selvfølgelig vores faste vært Mads Eklund, der sammen med Louisa vil skabe de perfekte match mellem stenbiderrogn og sprød vin.

Se med og find nye måder at imponere gæsterne med nemme, hurtige og vanedannende forårsserveringer med den lyserøde rogn. I anledning af denne Live har Louisa Lorang gjort det let, og hjulpet med 3 delikate stenbiderrogn opskrifter.

Sådan gør du

K&S LIVE er vores nye vinunivers til dig, der gerne vil lære om vin i afslappede rammer, vinde skønne præmier og få fingre i dine foretrukne vine til en rigtig god pris.

Du ser med hjemmefra og kan løbende lægge varer i kurven – og så kan du selvfølgelig stille alle de spørgsmål, du har lyst til. Du kan se med på enhver telefon, computer eller tablet, der kan tilgå internettet.

Mandag den 20. februar kl. 19:00 - og gerne lidt før, så du er med fra start - skal du gå ind på denne side og klikke på "Se Live" knappen eller play-ikonet på billedet i toppen. Så åbner der sig et vindue, hvor du kan se med, når vi sender Live.

Vine i denne Live

Vil du se flere Lives?

Vi sender live hver uge om spændende emner inden for vinens verden. Der er Lives både til den nysgerrige vinnyder, der ved en smule - og vinconnaisseuren, der kan blive ved med at opdage nye ting.

Se alle Lives

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Fleksibel og hurtig
levering

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt