K&S Live

Vin til jul? Find de perfekte vine til julebordet

Sendt den 12/12-2022

Live'en er afholdt, men du kan stadig se videoen.

Om denne Live

Den gode, klassiske julemiddag stiller høje krav til vinen i glasset. Vinen skal både kunne stå op imod de søde brunede kartofler og den fede brune sovs, ikke blive overdøvet af den syrlige rødkål, og så skal den kunne skære igennem fedtet på stegen.

At finde den rette julevin behøver ikke være svært. Vi guider dig! Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at finde en vin, der både passer til middagens forskellige elementer og til din smag.

Denne aften sender vi live fra køkkenet, hvor vi får besøg af Jon Bang, der har været kok på en række prominente restauranter i København. Vi smager vinene til den klassiske julemiddag med and og flæskesteg og et vegetarisk alternativ, som Jon kokkerer undervejs.

I kan stille spørgsmål til vinene og få gode tips og tricks til den store middag og hvad der skal serveres til af vin.

Sådan gør du

K&S LIVE er vores nye vinunivers til dig, der gerne vil lære om vin i afslappede rammer, vinde skønne præmier og få fingre i dine foretrukne vine til en rigtig god pris.

Du ser med hjemmefra og kan løbende lægge varer i kurven – og så kan du selvfølgelig stille alle de spørgsmål, du har lyst til. Du kan se med på enhver telefon, computer eller tablet, der kan tilgå internettet.

Mandag den 12. december kl. 19:00 - og gerne lidt før, så du er med fra start - skal du gå ind på denne side og klikke på "Se Live" knappen eller play-ikonet på billedet i toppen. Så åbner der sig et vindue, hvor du kan se med, når vi sender Live.

Vil du se det på dit TV?

Det kan du faktisk godt, hvis du har en PC og et HDMI-kabel. Alt du skal gøre på de fleste TV er at sætte HDMI-kablet i både din PC og dit TV, og derefter på din TV-fjernbetjening vælge at se TV fra den HDMI indgang, som du har sat stikket i. Så bliver din PC skærm og lyd dubleret til dit TV, så du får vores Live show op på den store skærm. God fornøjelse.

JULEVINE

Vil du se flere Lives?

Vi sender live hver uge om spændende emner inden for vinens verden. Der er Lives både til den nysgerrige vinnyder, der ved en smule - og vinconnaisseuren, der kan blive ved med at opdage nye ting.

Se alle Lives

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt