K&S Live

Vinfestival: Live fra Aarhus

Sendt den 27/2-2023

Live'en er afholdt, men du kan stadig se videoen.

Om denne Live

Nåede du ikke at få billet til årets store vinfestival? Bare rolig. Der er stadig mulighed for at møde menneskerne bag nogle af årets mest interessante vinhuse, når vi denne aften sender live fra Kjær & Sommerfeldt's vinfestival i Turbinehallen i Aarhus.

Glæd dig til at høre om de fantastiske vine fra Tommasi, Riffel, Château d'Esclans, Menade og Fèlsina, når vores vært Mads Eklund taler med de dygtige folk bag.

Der vil selvfølgelig også være gode tilbud på aftenens vine.

Sådan gør du

K&S LIVE er vores vinunivers til dig, der gerne vil lære om vin i afslappede rammer, vinde skønne præmier og få fingre i dine foretrukne vine til en rigtig god pris.

Du ser med hjemmefra og kan løbende lægge varer i kurven – og så kan du selvfølgelig stille alle de spørgsmål, du har lyst til. Du kan se med på enhver telefon, computer eller tablet, der kan tilgå internettet.

Mandag den 27. februar kl. 18:00 - og gerne lidt før, så du er med fra start - skal du gå ind på denne side og klikke på "Se Live" knappen eller play-ikonet på billedet i toppen. Så åbner der sig et vindue, hvor du kan se med, når vi sender Live.

Vil du se det på dit TV?

Det kan du faktisk godt, hvis du har en PC og et HDMI-kabel. Alt du skal gøre på de fleste TV er at sætte HDMI-kablet i både din PC og dit TV, og derefter på din TV-fjernbetjening vælge at se TV fra den HDMI indgang, som du har sat stikket i. Så bliver din PC skærm og lyd dubleret til dit TV, så du får vores Live show op på den store skærm. God fornøjelse.

Vine i denne Live

VINFESTIVAL

Vil du se flere Lives?

Vi sender live hver uge om spændende emner inden for vinens verden. Der er Lives både til den nysgerrige vinnyder, der ved en smule - og vinconnaisseuren, der kan blive ved med at opdage nye ting.

Se alle Lives

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt