Noble Vines

Noble Vines

”Not all vines are created equal”. Således beskriver Noble Vines deres vine.

Gasparé Indelicato

Da Gasparé Indelicato emigrerede til Californien i 1912 fra den lille landsby Campobello på Sicilien, var det helt naturligt, at han blev vinfarmer, for det var hans far, hans bedstefar og i generationer så langt tilbage som man kunne huske var man beskæftiget med vinavl.

Delicato Family Vineyards

Så kom forbudstiden fra 1920 til 1933, hvor man ikke måtte markedsføre sine vine, men i stedet sælge hele druer til hjemmeproduktion, og hertil blev Gasparé’s druer nu særdeles eftertragtede. Men tiderne skulle snart ændre sig til det værre under den efterfølgende depression, der startede sidst i 1929. Da forbudstiden endelig blev ophævet i 1933, besluttede Gasparé sig til at lave sin egen vinproduktion, nøjagtig som hans far havde lært ham. I den gamle hølade nær vinmarkerne, startede han sammen med sin svoger og hans tvillingesøstre vinifikationen, og druerne blev presset med en hånddreven presse.

I 1924 plantede han sin første vinstok i Californien, og allerede efter få år var kvaliteten af Gasparé’s californiske druer kendt over hele landet. Sådan startede vinfirmaet, i dag kendt som Delicato Family Vineyards ledet af 3. generation, Chris og Jasper Indelicato. Delicato Family Vineyards er i dag blandt de allerstørste vinavlere i USA, med vinmarker i Napa, Sonoma, Lodi og Monterey.

Information

12001 CA-99, Manteca, CA 95336, USA

Passion for mennesker og vin siden 1875

Tilbud på
enkeltstyk

Smag dig nemt igennem
vores sortiment

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
og aftenlevering

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt