Indkøbskurv
Kurven er tom

Castell d’Or

Producent
Castell d’Ors historie går tilbage til 2006, hvor vinhuset blev etableret som forening af 13 vingårde. De 13 vingårde, der alle er placeret i forskellige områder af vinregionerne El Penedès, La Conca de Barberà, Priorat, Tarragona og Monsat, slog sig sammen for at dele deres viden om produktion, fremstillingsmetoder, emballering og distribution af vin, Cava og olie. Forventningen var, at de i fællesskab kunne øge kvaliteten af deres produkter, og det må siges at være lykkedes til fulde: Vinhuset er i dag et af de ledende, når det gælder vin og Cava.

Respekt for håndværk og traditioner
Vinhuset Castell d’Ors mission er at tilbyde unikke produkt med karakter – noget, der opnås ved at udøve vinavlerens traditionelle håndværk med respekt for jorden. Hertil kommer vinavlernes og ønologernes tekniske viden samt innovative produktionsfaciliteter.

Druerne
Castell d’Ors vin og Cava fremstilles med flere forskellige druer. Bl.a. de traditionelle Cava-druer Xarel·lo, Macabeu og Parellada samt Chardonnay, Treprat, Cabernet Sauvignon, Merlot, Ull de llebre, Garnatxa negra og Carinyena.

Druerne dyrkes i forskellige områder og terroirs over hele Catalonien, hvilket resulterer i vine, der afspejler områdets særegne personlighed.

Galleri