Indkøbskurv
Kurven er tom

De Martino

De Martino – fra drøm til virkelighed De Martino er et af de ældste, men også et af de mest innovative vinhuse i Chile, grundlagt i 1934 af Pietro De Martino. Han immigrerede fra Italien til Chile for at søge lykken på den anden side af jorden, men også for at få opfyldt sit ønske om at dyrke og fremstille vin.

MAIPO
Han fandt det perfekte sted for vindyrkning i Isla de Maipo i selve Maipo Valley, beliggende kun 50 kilometer fra Santiago, mellem Andesbjergene og Stillehavet. Byen Maipo fik sit navn efter floden Maipo, der indtil begyndelsen af det 20. århundrede omkransede stedet med flere flodgrene, indtil et kraftigt jordskælv, samt klimaændringer, udtørrede de mange forgreninger, så der i dag kun er én stor flod.

80 ÅR - 4 GENERATIONER
Gennem de 80 år, som huset har eksisteret, er antallet af vinmarker vokset enormt. Vinhuset er stadigvæk i familiens eje, og både 3. og 4. generation arbejder hver dag i firmaet og bærer pionerånden videre.

VINE FRA NORD TIL SYD
Basen er Maipo, men gennem årene har man utrætteligt rejst gennem Chile, fra nord til syd og fra Stillehavet til Andesbjergene for at finde de bedste steder, hvor de forskellige druesorter opnår sit ypperste potentiale. Det er baggrunden for, at man har mere end 350 vinmarker, hvor klima og jordbund giver forskellige betingelser. Man udnytter således de mange forskellige muligheder, som Chile kan tilbyde til frembringelse af vine med helt egne unikke karakterer og personligheder. De Martinos målsætning er at vise verden, at man i Chile kan fremstille vine i verdensklasse. De Martino var det første chilenske vinhus, der eksporterede vin på Carménère-druen. I 1996 besluttede man sig til at registrere druen i Chile, samtidigt med at man eksporterede den første flaske.

TOPSCORER
I 2014 skrev The Wine Advocate: De Martino is now one of the leading producers in Chile with a very exciting line of wines, all of them highly recommended from 2011 on”. De Martino er også det vinhus i Chile der har opnået højst scorer i The Wine Advocate nogensinde – med helt op til 95 point.

Galleri