Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom

Dominio de Pingus

Peter Sisseck har haft enorm succes med sine vine på Dominio de Pingus. Efter at have arbejdet i Frankrig og USA slog Sisseck sig ned i Spanien, hvor han i en periode arbejdede for Hacienda Monasterio før han åbnede sit eget vinhus, Dominio de Pingus. Det, der næsten er mest overvældende ved Pingus, er den overvældende succes, som vinen har haft, lige fra den første årgang blev frigivet i 1995. Primære årsag er nok, at supervinikonet Robert Parker gav fadprøven 96–100 points. Pingus-vinen kommer fra tre parceller med ekstremt gamle Tempranillo vinstokke. Da Peter første gang lejede vinmarkerne, var de yderst forsømte. På trods af at jorden og vinstokkene havde den rigtige dræningsevne og alder, krævede det flere år, hvor man gennem et næsten genialt beskæringsarbejde fik rettet vinstokkene ud, sænket højden og beskåret dem tilpas meget tilbage og dermed lykkedes at give et naturligt lavt udbytte af den rette kvalitet.

Galleri