Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom

Kelleris Vingaard

Kelleris Vingaard præsenterer sig så utrolig smukt i det grønne Nordsjælland tæt på Øresund. En sydvendt let skrånende vinmark med grøn skov som bagtapet i det fjerne, en hovedbygning med to tårne og en kælder med smukke hvælvinger. Når man besøger Kelleris Vingaard, er det som om, at et stykke af Bordeaux er blevet skåret ud af det sydvestlige Frankrig og indsat i Danmark. Her arbejdes meget seriøst med fadlagrede rødvine, som er en stor del af vingårdens dna.

De primære produkter fra Kelleris Vingaard har siden etableringen i 2001 været rødvin, som sælges under navnet Utopia. I smagen matcher vinene Bordeaux-omgivelserne flot med en kølig og tør stil, hvor der bliver arbejdet omhyggeligt med fadlagring på både franske, ungarske og amerikanske fadtyper. Siden opstart er der kommet spændende nye produkter til inden for hedvin og mousserende vine.

Kelleris Vingaards ejere Susanne og Søren Hartvig Jensen er sande hårdtarbejdende ildsjæle, der med passion og fokus på kvalitet, lever for deres imponerende og spændende Utopia-vine. Vinstokkene er omhyggeligt passet, og druerne er håndplukket og sorteret for at sikre en optimal frugt til vinen. Vinificeringen er foretaget på traditionel vis med gæring i åbne kar og omrøring med håndkraft.

Kelleris Vingaard har siden 2001 været blandt vinmagerpionererne i Danmark, og med stedets perfekte beliggenhed, vinmagernes dedikation, passion, intelligens og fornuft er stedet en eminent ambassadør for dansk vin. Der kommer sande vinøse perler og hedvin ud fra markerne og hvælvingerne under Kelleris Vingaard.

Galleri