Indkøbskurv
Kurven er tom

Leopard’s Leap

Leopard’s Leap Wines ligger i byen Franschhoek, omkring en times kørsel fra Cape Town. Franschhoek der betyder ”det franske hjørne” er ikke kun kendt som hjemsted for nogle af Sydafrikas bedste vinhuse, men også for nogle af de bedste restauranter. Leopard’s Leap blev startet op i 1999 af Dr. Anton Rupert og dennes svigersøn Hein Koegelberg.

VINERIET
I dag eksporterer Leopard’s Leap vin til forskellige lande, og har dermed levet op til den oprindelige vision om at blive et internationalt anerkendt vinbrand. Huset laver en bred vifte af fremragende, ukomplicerede hverdagsvine, der falder i langt de flestes smag.
Desuden fungerer huset som en form for kulturelt samlingspunkt for de lokale i området. Således afholdes der tit og ofte arrangementer i huset i form af større smagningsarrangementer, madlavningskurser og lignende.

LEOPARDEN
De tre leoparder i vinhusets logo, er symbolet på de tre familieejede vingårde, som druerne udelukkende stammede fra i begyndelsen. Familien Rupert har altid været fortalere for bevarelse af kulturelle og historiske bygningsværker og for beskyttelse af naturen og miljøet. Man har således modtaget ”Franschhoeks Trust Award” i 2007. Med markedsføringen af Leopard’s Leap er man sponsor for ”Cape Leopard Trust”, der står for beskyttelse og bevarelse af Caperegionens mange rovdyr, men i særlig grad for Cape Mountain-leoparden, der er truet for en total udryddelse.

Galleri