Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom

Suertes del Marqués

Suertes del Marques blev skabt i 2006 af Jonathan Garcia, der købte 9 hektar på den nordlige del af Tenerife - Europas højeste vulkan. De forskellige parceller ligger mellem 400 og 700 meter over havets overflade som man kigger ud over. Dette er et ekstremt sted og lave vin og vinstokkene har en alder på op til 200 år og mange af dem dyrkes med den gamle lokale teknik ”trenzado” hvor de gamle stokke nærmest står lavt vandret hen over jorden, for at kunne holde til de kraftige og kølige Alisio-vinde, der ofte blæser over stedet. Alt dyrkes i dag økologisk og flere ting fra den biodynamiske verden er også implementeret.

Tilgangen i kælderen er ‘hands-off’. Udelukkende det naturlige gær hersker her, vinene gærer enten i store cementkar eller store fade og lagres enten i cementkar, amphora eller 500 liters egetræsfade fra de fineste bødkere i Bourgogne. Vinene hverken klares eller filtreres og brugen af SO2 er på et minimum.

De unikke og vilde vine fra de kanariske øer, er blevet ekstremt populære de senere år. Ikke mindst på de bedste restauranter over hele verden og i toppen af hierakiet står vinene fra Suertes del Marques.

"Quality is superb across the range.... they are the quality leaders of the Canary Islands." - Luis Gutiérrez, The Wine Advocate.

Galleri