Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom

Terroir al Limit

Kult-producent, der for alvor har været frontløber i Priorats søgen mod mere friske, kølige og elegante vine.

Grundlagt i 2001 af Dominik Huber og Eben Sadie, der i første omgang købte druer og lavede enkelte fade hos Perez-familien på Martinet i Priorat. I 2003 fik de deres egen lille kælder i Torroja, og i de kommende år blev legendariske vine som Arbossar, Les Manyes og Les Tosses skabt. I 2012 rejser Eben Sadie hjem til Sydafrika på fuld tid og overlader det fulde ansvar på Terroir al Limit til Dominik. Dominik arbejder udelukkende med druer fra økologiske eller biodynamisk dyrkede parceller i Priorat, og hans tilgang i kælderen går mod lysere og mere elegante vine. I dag findes der udelukkende meget gamle egetræsfade i kælderen, og langt de fleste vine lagres udelukkende i amfora af ler eller cement. I 2015 kom første årgang af Terroir Historic-vinene, en fantastisk prisvenlig indgang til Priorat og Terroir al Limits unikke stil.

I 2019 blev de første Terroirs Sense Fronteres-vine frigivet, Dominiks vision om at vise det unikke og lidt køligere terroir i naboområdet Montsant.

Fælles for alle vinene er, at serbiske Tatjana Pecerics er Dominiks højre hånd og har titel som ’Head Winemaker’. Hun frigav i 2020 for første gang en enkelt vin fra hendes eget label – Coreografia, der er det mest elegante spanske vin, man kan forstille sig, udelukkende fra gamle biodynamiske parceller i Montsant.

”2019 Guix Vermell de Montsant ….. This wine reminds me of when you taste the Domaine de la Romanée Conti at the primeur-tasting, but it also has some of the structure of the finest Châteaneuf-du-Pape from Chateau Rayas.”
- Jamie Goode

“The pure Garnacha 2016 Les Manyes could be confused with a great vintage of Château Rayas….. I just couldn't get myself to spit the wine! The nose kept changing in the glass, developing new nuances with time—aromatic, intoxicating and attractive, with a kind of magnetism that made me go back to the glass over and over again. I don't think Priorat gets much better than this! Bravo! 100/100.” - The Wine Advocate

“These are wines that offer intensity of flavor instead of overwhelming power, and elegance and personality on a world-class level…. They don't have a destemmer here (or in Montsant), and all their wines ferment with indigenous yeasts, so the wines are about naked expression of the grapes and places, wines of great purity.” - The Wine Advocate

Galleri