Indkøbskurv
Kurven er tom

Villa St. Andrea

Villa St. Andreas historie starter i 1100-tallet, hvor den florentinske familie Buondemonti byggede fæstningen Fabbrica. Det er denne fæstning, der i dag udgør vinslottet. Stedet var under Buondelmonti’erne helt til familien uddøde i 1880-tallet, hvorpå nye familier kom til, blandt de seneste Grev Piatti dal Pozzo i 1920, som lod det gå i arv til de nuværende ejere Familien Vinci i 1946.
Tilbygninger er kommet til undervejs, og har gjort stedet til et rigtig smukt vinslot, sådan som det også fremstår i dag, om end bl.a. 2. verdenskrig tog meget hårdt på det og efterlod det næsten i ruiner. Navnet Villa St. Andrea, er inspireret af den nærliggende sognekirke, som er dedikeret apostlen Andreas, på latin Saint Andrea.
Gården bliver i dag drevet både som vingård og gæstgiveri i bedste toscanske stil. Er man i området, er det desuden muligt at besøge det smukke slot og få en rundtur efter aftale.

VINGÅRDEN
Det smukke toscanske område mellem byerne Firenze og Sienna er også kendt som Chianti Classico, et varieret vinområde hovedsaglig beplantet med Sangiovese-druen. Vinmarkerne ligger blandt olivenlunde, skovklædte bakketoppe, pinjer og cypresser. Markerne har fået en kærlig hånd og lever i dag op til højeste standarder. De enkelte planter giver relativt lavt udbytte, hvilket til gengæld betyder, at druerne har højere koncentration af smag og aromaer. De 50 ha. vinmarker ligger i mellem 250 og 300 meter over havets overflade

Galleri