Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom

Weingut Abril

Weingut Abril holder til nær Kaiserstuhl, nogenlunde på breddegrad med Colmar i Alsace. Vingården, der er en modernistisk arkitektonisk perle, er økologisk drevet og certificeret, og drives af en ung, dynamisk treenighed bestående af Eva-Maria Topper, Sebastian Faber og Daniel Hank. Eva-Maria er uddannet sommelier, med rod i hotel- og restaurationsverdenen. Sebastian Faber er husets ene vinmager. Han trækker på international erfaring fra Østrig, New Zealand, Italien og Frankrig, og ikke mindst studier fra den legendariske faghøjskole Geisenheim ved Rheingau. Abrils anden vinmager, Daniel Hank, har ligeledes en fortid som studerende ved Geisenheim, men også et studieophold hos Spätburgunder-specialisten Frits Waßmer. I 2011 opnåede han en andenplads i den landsdækkende konkurrence for unge vinmagere.

Vinene fra Weingut Abril har været økologisk certificerede under Ecovins retningslinjer siden 2009. De 20 hektar vinmarker inddeles i tre kategorier. Frucht (frugt) er de ungdommelige, frugtdrevne vine til umiddelbar nydelse og glæde. Stein (sten) er de terroir-funderede vine fra nogle af Abrils bedste parceller. Sidst, men ikke mindst, er der Zeit (tid), der er Abrils kvalitetsmæssige top-vine, hvor fadintegrationen, lagringen og det fremtidige potentiale spiller en væsentlig rolle.
Weingut Abrils omdømme og berømmelse er stødt men sikkert ved, at række ud over Tysklands grænser, anført af vingårdens friske, frugtige Spätburgundere, fremstillet med mesterlig tysk præcision og sans for detaljen.


Galleri