La Playa's reserve-serie. Druerne kommer fra udvalgte parceller (blocks) på ejendommen. Hver block vinificeres hver for sig og bliver først sammenstukket inden aftapningen.
La Playa Cabernet Sauvignon Reserce består af 85 % Cabernet Sauvignon, 10 % Merlot og 5 % Syrah. Formålet er at gøre vinen mere kompleks - samtidig med at den selvfølgelig stadig har Cabernet Sauvignon-karakter.
Efter gæringen lægges de enkelte block's' vine på små franske eller amerikanske fade i op til 12 måneder. Det endelige sammenstik foretages først lige inden aftapningen. Vinen får 3 måneder på flaske til at falde til ro og opnå harmoni inden den frigives til salg. Dybrød farve, i bouqueten findes vanille, muskatnød, te, blomme og hindbær. Smagen er blød, indsmigrende solbær, chokolade og brombær og med flot udblødte taniner.
La Playa Cabernet Sauvignon Reserce består af 85 % Cabernet Sauvignon, 10 % Merlot og 5 % Syrah. Formålet er at gøre vinen mere kompleks - samtidig med at den selvfølgelig stadig har Cabernet Sauvignon-karakter.
Efter gæringen lægges de enkelte block's' vine på små franske eller amerikanske fade i op til 12 måneder. Det endelige sammenstik foretages først lige inden aftapningen. Vinen får 3 måneder på flaske til at falde til ro og opnå harmoni inden den frigives til salg. Dybrød farve, i bouqueten findes vanille, muskatnød, te, blomme og hindbær. Smagen er blød, indsmigrende solbær, chokolade og brombær og med flot udblødte taniner.
Info
Druer
Cabernet Sauvignon
Vinifikation
6-8 måneders fadlagring på franske og amerikanske fade og min. 3 måneders flaskelagring.
Dyrkning
Sustainable
Område
Colchagua Valley
Land
Chile
Type
Rødvin
Størrelse
75 cl
Alkohol
13,50 %
Lukning
Skruelåg
Download
Produktinfo
Varenr.
1020911
Producent
La Playa
Eventyret om La Playa begyndte i 1987, hvor de politiske vinde blev mere positive efter demokratiets indførelse i Chile. På det tidspunkt var der ingen, der regnede chilensk vin for noget – kvaliteten af vinen var ikke noget særligt, specielt hvidvinene led under at udstyret var forældet og resultatet var en række lettere oxiderede vine. Men druerne og klimaet var der og dét så danskeren Søren Axelsen i midten af 1980’erne da han besøgte Chile. Han etablerede sit vinhus La Playa og de første flasker blev eksporteret i 1989. I 2002, indgik han et joint-venture med de to chilenske familier: Sutil og Errazuriz, der begge havde vinmarker i Colchagua. Det førte til, at de i 2004 indviede en helt ny vinkælder med topmoderne udstyr og en temperaturstyret fadkælder med amerikanske og franske fade. La Playa er desuden fremgangseksempel på bæredygtig virksomhed og kendt for meget seriøs CSR-politik i marken såvel som i vineriet. ”La Playa er grøn” og certificeret ”Green Practice under det officielle ISO 14000-certifikat.