Indkøbskurv
Kurven er tom

La Playa, Carmènére - Estate Bottled, Colchagua Valley 2018

Chile Colchagua Valley
Flot dybrød vin med smag af blomme, kirsebær og chokolade. Fantastisk madvin, karakterfuld, men meget alsidig. Læs mere

Int. Wine & Spirit
2015
Bronze

Flot dybrød vin med smag af blomme, kirsebær og chokolade. Fantastisk madvin, karakterfuld, men meget alsidig. Læs mere

Oplagt til:


Allround


Flødebaserede retter


Grill og barbecue


Kalv


Lyst fjerkræ


Okse

89,00kr./stk

Ikke på lager
Køb for 501 kr. og opnå fri fragt
DKK 89.00

Oplagt til:


Allround


Flødebaserede retter


Grill og barbecue


Kalv


Lyst fjerkræ


Okse


La Playa Carménère består af næsten 100% Carménère - alt efter årgang tilsætter vinmageren 5 - 10% Cabernet Sauvignon for gøre vinen mere kompleks. Carménère-druerne plukkes med håndkraft i april måned. Efter at druerne er presset ligger most og drueskind sammen i 48 timer for trække farve og aroma fra drueskindet. Selve gæringen tager 7 dage i temperatur-kontrollerede rustfrie ståltanke ved 24-28 grader.
Den færdige vin bliver på ståltanke i 6-8 måneder for at blive afrundet inden aftapning.
Resultatet er en purpurrød vin, bouquet der minder om modne røde bær, tobak, peber og cedertræ.
Smagen er halvtør, med bløde taniner der undstøtter den friske smag af kirsebær, blomme, hindbær og chokolade.
Info
Druer Carménère
Vinifikation 6 - 8 måneders lagring på ståltank, 2 måneder på franske og amerikanske fade.
Dyrkning Sustainable
Land Chile
Type Rødvin
Størrelse 75 cl
Alkohol 13,00 %
Download Produktinfo
Varenr. 1020626
Producent
La Playa
La Playa Eventyret om La Playa begyndte i 1987, hvor de politiske vinde blev mere positive efter demokratiets indførelse i Chile. På det tidspunkt var der ingen, der regnede chilensk vin for noget – kvaliteten af vinen var ikke noget særligt, specielt hvidvinene led under at udstyret var forældet og resultatet var en række lettere oxiderede vine. Men druerne og klimaet var der og dét så danskeren Søren Axelsen i midten af 1980’erne da han besøgte Chile. Han etablerede sit vinhus La Playa og de første flasker blev eksporteret i 1989. I 2002, indgik han et joint-venture med de to chilenske familier: Sutil og Errazuriz, der begge havde vinmarker i Colchagua. Det førte til, at de i 2004 indviede en helt ny vinkælder med topmoderne udstyr og en temperaturstyret fadkælder med amerikanske og franske fade. La Playa er desuden fremgangseksempel på bæredygtig virksomhed og kendt for meget seriøs CSR-politik i marken såvel som i vineriet. ”La Playa er grøn” og certificeret ”Green Practice under det officielle ISO 14000-certifikat.