Indkøbskurv
Kurven er tom

Boutinot, Séguret - Schisteux - Côtes du Rhône Villages, Rhône 2016

Frankrig Rhône
Klassisk Rhône-stil med masser af finesse og overdådighed. Intense noter af vanille, modne kirsebær og peber og smagsnuancer af mørk chokolade og svesker. Læs mere

Wine Spectator
2015
91 Point
Decanter
2014
92 Point
Wine Spectator
2014
91 Point
Vis flere

Klassisk Rhône-stil med masser af finesse og overdådighed. Intense noter af vanille, modne kirsebær og peber og smagsnuancer af mørk chokolade og svesker. Læs mere

Oplagt til:


Fransk landkøkken


Kalv


Lam


Mørkt fjerkræ

175,00kr./stk

På lager
Køb for 500 kr. og opnå fri fragt
DKK 175.00

Oplagt til:


Fransk landkøkken


Kalv


Lam


Mørkt fjerkræ


Boutinot Séguret, Schisteux er enkeltmarksvin i klassisk Rhône-stil, der viser både muskler og finesse! Intense noter af vanille, modne kirsebær og peber – og smag hen ad mørk chokolade og svesker.  Vinen er lavet af Grenache-druer fra 50 år gamle stokke. Det giver sig til udtryk som en  nærmest eksklusiv og opulent stil. Tiltalende og flot struktureret vin. Vinmarken er beliggende højt over havets overflade, og jorden er stenet og mager. Her må vinplanten kæmpe, og det giver altid ekstra intense og unikke vine som denne smukke vin.

Info
Druer Grenache – tilsat en lille smule Syrah.
Vinifikation Håndplukkede druer og vildgæret. 24 måneder på egetræsfade.
Område Rhône
Land Frankrig
Type Rødvin
Størrelse 75 cl
Alkohol 14,50 %
Lukning Kork
Download Produktinfo
Varenr. 1018433
Producent
Boutinot
Boutinot Boutinot etablerede sig i Rhône i 1980. Filosofien for vinhuset er at skabe gode vine – vine der er drikkemodne, når de bliver frigivet, men som også udvikler sig med årene, vine som er skabt til at nyde i selskab med god mad og som formidler deres eget terroir. Vine der i smag og duft fortæller os om det sted i verden vinstokken har stået. Om hvordan og hvor mange timer solen har varmet og modnet frugten. Om regnvejr og nattekulde. Om havets indflydelse. Om hvilke insekter der har summet i marken og levet i jorden under planten. Om menneskehænderne, der nænsomt har adskilt klaser fra stok tidligt om morgenen, mens druerne er kølige. Filosofien bag dette vinforetagende er, at god vin bliver til med tålmodighed og passion. Processen fra drue til flaske er præget af omstændighed, hvor mennesket griber mindst muligt ind i naturens rigdom. Formålet er at lave vine, der skaber glæde når de nydes i godt selskab og som understreger god gastronomi – dette er det simple etos for Boutinot, og det kommer ganske klart til udtryk, når man smager på vinene.