Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
M. Chapoutier, Crozes-Hermitage - Les Meysonniers, Rhône Nord 2018
Mængdepris

M. Chapoutier, Crozes-Hermitage - Les Meysonniers, Rhône Nord 2018

Frankrig Rhône Rhône Nord
Intens fyldig vin med bouquet af røde frugter, som solbær og hindbær med en snert af violer. Smagen er rund med en eftersmag af frugtkompot og vanille. Læs mere

Vinbladet
2018
91 Point
Parkers Wine Advocate
2012
88-90 Point
Wine Spectator
2011
91 Point
Vis flere

Intens fyldig vin med bouquet af røde frugter, som solbær og hindbær med en snert af violer. Smagen er rund med en eftersmag af frugtkompot og vanille. Læs mere

Oplagt til:


Fransk landkøkken


Kalv


Mørkt fjerkræ


Okse


Vildt

Pris ved 6 stk

175,00kr./stk

Spar i alt 240,00 kr.
Se flere priser
På lager
Køb for 501 kr. og opnå fri fragt
DKK 215.00

Oplagt til:


Fransk landkøkken


Kalv


Mørkt fjerkræ


Okse


Vildt


Les Meysonniers består udelukkende af Syrah-druen og kommer fra vinstokke, der alle er over 25 år gamle. De sydvendte vinmarker er let kuperede, og består af en blanding af rullesten og grus. Alle druer høstes ved håndkraft. For at bevare så meget af frugten som muligt har vinene ikke lagret på egetræsfade. Har en meget intens purpurrød farve og en bouquet af røde frugter, som solbær og hindbær med en snert af violer. Smagen er fyldig og rund med en eftersmag af frugtkompot og vanille.

Anmeldelser

Vinbladet

91 Point Årgang 2018 "Mørk og frisk frugt med saftigt bærpræg med tobakstoner, blommer, blomster og et touch lakrids. Udmærket tæthed, moderat styrke, kultiveret sødme og pæn kølighed i helhedsindtrykket. Sund, tæt, saftig mundfrugt med flot dybde, delikat krydderi og velintegreret egetræ. Nydelig tanninstruktur, der på samme tid er blød og intens. Delikat, frisk og ambitiøs."

Info
Druer Syrah
Vinifikation Ikke fadlagret.
Dyrkning Økologisk
Distrikt Rhône Nord
Område Rhône
Land Frankrig
Type Rødvin
Størrelse 75 cl
Alkohol 14,00 %
Lukning Kork
Download Produktinfo
Varenr. 1020316
Producent
M. Chapoutier
M. Chapoutier M. Chapoutier med rødder helt tilbage til 1808, havde altid været kendt for at lave gode Rhône-vine. Vine produceret efter de traditionelle metoder, som man havde gjort det gennem seks generationer. Men i 1990, da den kun 24-årige Michel Chapoutier overtog ansvaret for produktionen, skete der med ét markante ændringer. I kældrene skiftede han de gamle kastanjefade ud med barriques af fransk egetræ og i vinmarkerne blev driften lagt om, så hensynet til naturen blev prioriteret allerhøjest. Han begrænsede hektarudbyttet, brugte udelukkende økologisk gødning og kun druernes naturlige gærceller. Derudover blev vinene ikke mere filtreret inden tapningen. Michel er blandt pionererne indenfor biodynamisk og økologisk dyrkning. Michel vil have, at hans vine udtrykker terroir, der er samspillet mellem jordbunden og klimaet. Michels mesterværker er hans enkeltmarksvine, som han benævner Sélection Parcellaires. Han har udvalgt de bedste markstykker og laver her vine i verdensklasse, og med så stor succes, at huset i dag er det, der har fået flest gange 100 point af vinanmelderen Robert Parker.