Indkøbskurv
Kurven er tom
M. Chapoutier, Crozes-Hermitage - Petite Ruche - Rouge, Rhône Nord 2017
Mængdepris

M. Chapoutier, Crozes-Hermitage - Petite Ruche - Rouge, Rhône Nord 2017

Frankrig Rhône Rhône Nord
Fremragende Syrah med intens mørk farve og bæragtig bouquet af hindbær og violer. Utrolig flot rødvin fra Rhône. Læs mere

Parkers Wine Advocate
2017
91 Point
James Suckling
2017
90 Point
James Suckling
2016
91 Point
Vis flere

Fremragende Syrah med intens mørk farve og bæragtig bouquet af hindbær og violer. Utrolig flot rødvin fra Rhône. Læs mere

Oplagt til:


Fransk landkøkken


Grill og barbecue


Kalv


Lyst fjerkræ

Pris ved 6 stk

124,00kr./stk

Spar i alt 390,00 kr.
Se flere priser
På lager
Køb for 500 kr. og opnå fri fragt
DKK 189.00

Oplagt til:


Fransk landkøkken


Grill og barbecue


Kalv


Lyst fjerkræ


En vin fra områderne nord og syd for selve Hermitage på den venstre bred af Rhône-floden. Den nordlige del er granitholdig, hvor den sydlige består af terrasser fyldt med rullesten, der om dagen opsamler varme og herigennem bibringer et exceptionelt mikroklima. For at bevare så meget af frugten som muligt har vinen ikke lagret på egefade. En komplet og typisk vin frembragt af Syrah-druen med en intens mørk farve samt med en bæragtig bouquet af hindbær og violer.
Info
Druer Syrah
Vinifikation Ingen fad.
Distrikt Rhône Nord
Område Rhône
Land Frankrig
Type Rødvin
Størrelse 75 cl
Alkohol 13,00 %
Download Produktinfo
Varenr. 1019641
Producent
M. Chapoutier
M. Chapoutier M. Chapoutier med rødder helt tilbage til 1808, havde altid været kendt for at lave gode Rhône-vine. Vine produceret efter de traditionelle metoder, som man havde gjort det gennem seks generationer. Men i 1990, da den kun 24-årige Michel Chapoutier overtog ansvaret for produktionen, skete der med ét markante ændringer. I kældrene skiftede han de gamle kastanjefade ud med barriques af fransk egetræ og i vinmarkerne blev driften lagt om, så hensynet til naturen blev prioriteret allerhøjest. Han begrænsede hektarudbyttet, brugte udelukkende økologisk gødning og kun druernes naturlige gærceller. Derudover blev vinene ikke mere filtreret inden tapningen. Michel er blandt pionererne indenfor biodynamisk og økologisk dyrkning. Michel vil have, at hans vine udtrykker terroir, der er samspillet mellem jordbunden og klimaet. Michels mesterværker er hans enkeltmarksvine, som han benævner Sélection Parcellaires. Han har udvalgt de bedste markstykker og laver her vine i verdensklasse, og med så stor succes, at huset i dag er det, der har fået flest gange 100 point af vinanmelderen Robert Parker.