Indkøbskurv
Kurven er tom
Masseria Surani, Heracles - Primitivo, Puglien 2017
Spar 45%

Masseria Surani, Heracles - Primitivo, Puglien 2017

Italien Apulien
Intens, varm og imødekommende vin med skønne noter af blomme og et strejf af kirsebær og klassisk Primitivo-karakter. Læs mere

Din Vin Guide
2016
89 Point
James Suckling
2012
90 Point

Intens, varm og imødekommende vin med skønne noter af blomme og et strejf af kirsebær og klassisk Primitivo-karakter. Læs mere

Oplagt til:


Fransk landkøkken


Grill og barbecue


Kalv


Okse


Vildt

Før 179,00

99,00kr./stk

På lager
Køb for 500 kr. og opnå fri fragt
DKK 99.00

Oplagt til:


Fransk landkøkken


Grill og barbecue


Kalv


Okse


Vildt


Vingården Masseria Surani er beliggende kun 6 kilometer fra Adriaterhavet, hvilket betyder, at der på de varme sommerdage kommer ”kølige” vinde ind fra havet og giver druerne en naturlig afkøling. Jordbunden består primært af ler og limsten, som er optimalt for Primitivo-druer. Druerne høstes om natten for at undgå at de begynder at gære inden de ankommer til vinkælderen. Selve gæringen af druemosten tager 12-14 dage i rustfrie, temperaturkontrollerede ståltanke. Vinen lagrer 10 måneder i 6.000 liter træfade inden den aftappes, hvorefter den lagrer yderligere et par måneder inden den frigives til salg. Heracles har en dybrød farve, næsten bordeauxagtig i glasset. Bouqueten er intens, varm og imødekommende med noter af blomme og et strejf af kirsebær, klassisk Primitivo-karakter. Smagen er medium fyldig og domineret af blomme og kirsebær og en fin balance der afrunder vinen elegant. De 10 måneders fadlagring tilføjer elementer som vanille og kaffe der giver vinen en indbydende kompleksitet og rygrad – dog uden at være for dominerende.
Info
Druer 100% Primitivo
Vinifikation 10 måneders fadlagring.
Område Apulien
Land Italien
Type Rødvin
Størrelse 75 cl
Alkohol 13,50 %
Lukning Kork
Download Produktinfo
Varenr. 1019959
Producent
Masseria Surani
Masseria Surani Masseria Surani blev etableret tilbage i starten af 1900-tallet i Manduria der en del af Salento-halvøen. I dag er 55 hektar beplantet med vinstokke – en del af disse er over 40 år gamle. I 2012 blev Masseria Surani overtaget af Tommasi-familien, der som det første satte en større renovering af kældrene i gang – så der i dag er 700 kvadratmeter topmoderne vinkælder og lagerfaciliteter. Ud over de lokale druer Primitivo, Negroamaro og Fiano er der også plantet Cabernet Sauvignon og Chardonnay i mindre omfang. Manduria-området var tilbage i 700-tallet under græsk herredømme, hvorfor Tommasi har valgt at opkalde vinene efter græske guder.