Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Mazzei, Zisola, Sicilien, Magnum 2017
Spar 39%

Mazzei, Zisola, Sicilien, Magnum 2017

Italien Sicilien
Potent, koncentreret, muskuløs vin med flotte smagsnuancer af vilde skovbær og appelsinskal. Dybden og eftersmagen på denne anmelderroste vin synes nærmest uendelig. Læs mere

Parkers Wine Advocate
2016
90 Point
James Suckling
2014
92 Point
Parkers Wine Advocate
2014
91+ Point
Vis flere

Potent, koncentreret, muskuløs vin med flotte smagsnuancer af vilde skovbær og appelsinskal. Dybden og eftersmagen på denne anmelderroste vin synes nærmest uendelig. Læs mere

Oplagt til:


Flødebaserede retter


Kalv


Mørkt fjerkræ


Okse


Vildt

Før 469,00

287,00kr./stk

13 på lager
Køb for 498 kr. og opnå fri fragt
DKK 287.00

Oplagt til:


Flødebaserede retter


Kalv


Mørkt fjerkræ


Okse


Vildt


Zisola er frugten af et område, der har excellent klima og jordbund til vindyrkning kombineret med Know-How fra et af Italiens bedste vinhuse: Marchesi Mazzei fra Toscana. Ejendommen ligger i det sydøstlige Sicilien lige ved den billedeskønne barokby Noto, der er under Unesco-beskyttelse som bevaringsværdig. På ejendommen har der været dyrket vin i århundreder, men den første årgang Mazzei frigav, var årgang 2004. De 17 ha. vinmarker er beliggende i 130 meters højde og ligger på vest/sydvestvendte skråninger med en hældning på 8-10 %. Området er perfekt til Nero d'Avola, der også er den mest beplantede druesort. Der findes også lidt Shiraz, Cabernet Sauvignon og Petit Verdot. Zisola består udelukkende af Nero d'Avola-druer, der har vokset på "busklignede" vinstokke. Vinen er potent, muskuløs, smidig og med flotte noter af skovbær, skræl fra solmodne appelsiner, dybden og eftersmagen synes næsten uendelig. Meget flot vin og et typisk aftryk af både Nero d’Avola og Sicilien.
Info
Druer Nero D´Avola
Vinifikation 10 måneders fadlagring i 225 liters franske fade.
Område Sicilien
Land Italien
Type Rødvin
Størrelse 150 cl
Alkohol 13,50 %
Download Produktinfo
Varenr. 1019474
Producent
Mazzei - Zisola
Mazzei - Zisola Zisola er det seneste skud på stammen for Mazzei-familien. I 2001 overtog familien huset for at lave siciliansk vin, men med Mazzeis udtryk i vinen. Man søgte at finde et sted, hvor Mazzei-familien, der historisk set er blandt de mest indflydelsesrige i Toscana, kunne udforske og udvikle deres vine i en ny retning. Valget faldt på Sicilien, hvor solen bager imens de kølige vinde fra Middelhavet køler markerne ned, hvilket giver fantastiske betingelser at dyrke vin på. Navnet Zisola er nyt, men vinmarkerne og stokkene er mange år gamle.