Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Poggio Alla Badiola, Mazzei 2016
Spar 39%
39%

Poggio Alla Badiola, Mazzei 2016

En fin lille ’Super Toscaner’ rigtig flot sammensat i nuancer af tyttebær, kirsebær, lakrids og mørk chokolade. Læs mere

85,00 Før 139,00

På lager Gratis fragt ved køb over 500,-

DKK 85.00



Ratings

VinAvisen
2013
5 Stjerner
James Suckling
2011
90 Point
Smag & Behag
2011
5 Stjerner

Badiola er Castello di Fonterutoli-familiens 'lille' vin. Vinen laves på de lidt yngre vinstokke, som huset ejer. Vinen har Fonterutoli valgt at de-klassificere til Toscana IGT. Den bærer ikke desto mindre præg af husets gennemgående skyhøje kvalitet. Carlo Ferrini er Winemaker hos Fonterutoli, som er et af de mest anerkendte vinhuse i området, og der er adskillige ejendomme i Montalcino og Montepulciano, der benytter ham til konsulentbistand. Badiola er fremstillet af 70 % Sangiovese og 30 % Merlot. Vinen lagrer i 9 måneder i 225 liters egetræsfade, såvel franske som amerikanske, inden den aftappes og lagrer på flaske i 3 måneder, før den frigives til salg. Rigtig fin vin, der igen og igen får anmelderroser, både i Danmark, internationalt og i Italien og som man kan kalde en slags ’lille Super Toscaner’ qua sin druesammensætning. Flot sammensat i nuancer af tyttebær, kirsebær, lakrids og mørk chokolade. Fin frugt og faste tanniner og meget harmonisk i både krop og finish.

Fakta

Alkohol: 13,00 %

Størrelse: 75 cl

Kolli: 12

Varenr: 1008426

Type: Rødvin

Land: Italien

Område: Toscana

Druer: 70 % Sangiovese & 30 % Merlot.

Vinifikation: 9 måneders fadlagring.

Lær mere

Passer til


Italiensk mad


Kalv


Fed fisk