Famille Hugel Poire Williams Eau De Vie

Frankrig
Frankrig
Alsace

Klassisk Eau de Vie fra Alsace med aromatisk frugtduft og smag af moden pære. Perfekt til at nyde efter en god middag.

Læs mere

Klassisk Eau de Vie fra Alsace med aromatisk frugtduft og smag af moden pære. Perfekt til at nyde efter en god middag.

Læs mere
    Poire Williams Eau De Vie
    349
    kr. /stk
    Passer godt til
    Dessert

    Beskrivelse

    Poire Williams Selection Personnelle fra Hugel er en klassisk Eau de Vie fra Alsace, destilleret på William-pæren. Helt klar farve og en aromatisk frugtagtig duft af moden pære, som bibeholdes i smagen. Perfekt til at nyde efter en god middag.
    Læs hele beskrivelsen
    H - Familie-Hugel-wide- 3_Edit.jpg
    Produceret af Famille Hugel
    De første spor af familien Hugel i Alsace går helt tilbage til det 15. århundrede, men først omkring 200 år senere bosatte Hans Ulrich Hugel sig i byen Riquewihr, der var blevet svært hærget under den grusomme Trediveårskrig (1618-48). Han var i 1639 blevet leder af den meget betydningsfulde sammenslutning af vinavlere. I 1672 byggede hans søn huset i Rue des Cordiers, hvor han placerede familiens fremtidige våbenskjold over indgangen. Gennem hele 1800-tallet og 1900-tallet modtog huset Hugel megen anerkendelse for sine dygtige og metodiske måder at kultivere vinmarkerne på. I 1902 besluttede Frederic Emilie Hugel sig for at udskifte familiens oprindelige ejendom og bosatte sig i stedet lige i centrum af Riquewihr, hvor hovedsædet for Hugel ligger den dag i dag. Gennem alle årene siden 1639 er vinhuset gået i arv fra far til søn, og i dag er det Jean-Philippe og Marc Hugel, der sammen fører det gamle vinhus videre. Famille Hugel betragtes den dag i dag som et af de mest betydningsfulde Alsaciske vinhuse.
    Fra <a href="/sog/?q=Alsace">alsace</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
    Fra alsace området i Frankrig
    Alsace – dejlige, fredfyldte Alsace i Nordfrankrig. Man kan ikke forestille sig det anderledes. Men siden romerne opdagede det frodige lands muligheder, har der været en evig kamp om at få del i rigdommen. Bare i nyere historisk tid har Alsace været invaderet fire gange, med store ødelæggelser til følge. Nogle af de mest blodige slag stod i Alsace under Anden Verdenskrig og tiden umiddelbart efter krigen var det hårdt arbejde med at rense vinmarkerne for landminer og andet krigsmateriel. Siden er det heldigvis gået fremad og glædeligt er det, at dette er den længste fredelige periode i Alsaces mere end tusinde år historie. Alsace er kendt for sine "7 søstre", en metafor for de 7 druesorter, der dyrkes i Alsace. Disse er Riesling, Sylvaner, Muscat, Pinot Gris, Pinot Blanc, Gewürtztraminer og Pinot Noir.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt