Bruno Michel Champagne - Blanc de Blancs - 1. Cru - Les Brousses 2013

Frankrig
Frankrig
Champagne
 • Vinexpressen.dk
  2013
  93-94 Point
 • Jyllands-Posten
  2013
  92 Point

Imponerende afbalanceret Champagne med duftnoter af friskbagt brioche, kandiserede citroner og hvide blomster. Stilfuld og elegant med cremet fylde.

Læs mere
 • Vinexpressen.dk
  2013
  93-94 Point
 • Jyllands-Posten
  2013
  92 Point

Imponerende afbalanceret Champagne med duftnoter af friskbagt brioche, kandiserede citroner og hvide blomster. Stilfuld og elegant med cremet fylde.

Læs mere
 • Ecological
 • EcologicalNaturewine
Champagne - Blanc de Blancs - 1. Cru - Les Brousses 2013
559
kr. /stk
Passer godt til
Mager fisk
Østers
Skaldyr
Sushi
Velkomst
Smagsnoter
Æble

Æble

Smør

Smør

Ananas

Ananas

Vanilje

Vanilje

Stjernefrugt

Stjernefrugt

Druer
Chardonnay

Eksperternes vurdering

Beskrivelse

I særligt gunstige høstår fremstiller Bruno Michel en Champagne, der udelukkende er fremstillet på Chardonnay-druen, dyrket på den godt én hektar store 1. Cru mark Les Brousses i Pierry. Den skrånende kalkholdige mark er sydvestvendt, og vinstokkene blev plantet i 1964. Druerne herfra er typisk overraskende parfumerede og udtryksfulde. Druerne til Bruno Michels Blanc de Blanc 1. Cru - Les Brousses gærer i brugte egefade, hvori de efterfølgende lagrer i 12 måneder forud for andengæringen. Det færdige resultat er en yderst imponerende Champagne i fremragende balance. Duften byder på friskbagt brioche, kandiserede citroner og hvide blomster. Elementerne fra duften videreføres i smagen, der desuden løftes af den fineste, tænkelige mousse. I smagen finder man ligeledes den cremede fylde, der er typisk for Chardonnaybaserede Champagner. Eftersmagen er lang, mineralsk og læskende. En stilfuld og elegant Champagne, der kan bruges som aperitif eller som ledsager til fisk og skaldyr af den fineste slags.
Læs hele beskrivelsen
Fra <a href="/sog/?q=Champagne">champagne</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
Fra champagne området i Frankrig
Champagne er Frankrigs nordligste vinområde.Vinstilsmæssigt betyder det, at vinene herfra aldrig bliver alkoholtunge, men derimod præget af syrlighed og mineralitet. Og selv om der laves stille vine her, så er det naturligvis den mousserende vin Champagne, som området er kendt og berømt for. Champagnemarkerne dækker et område på 35.000 ha, hvoraf de 30.500 er beplantede. Hovedstæderne er Reims, Epernay og nabobyen Ay og druerne til og i Champagne er hovedsalig Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Tilbud på
enkeltstyk

Smag dig nemt igennem
vores sortiment

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
og aftenlevering

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt