Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom
Boutinot, Les Cerisiers - Côtes du Rhône Rosé, Rhône 2019
Spar 26%

Boutinot, Les Cerisiers - Côtes du Rhône Rosé, Rhône 2019

Frankrig Rhône
Saftig sydfransk delikatesse! Denne sprøde rosé har en flot rødmende kulør og en elegant og forførende smag. Præcis som en sydfransk rosévin skal være. Læs mere

Sommelier Wine Awards
2016
Sølv
Decanter Wine Awards
2016
Bronze
International Wine Challenge
2016
Bronze
Vis flere

Saftig sydfransk delikatesse! Denne sprøde rosé har en flot rødmende kulør og en elegant og forførende smag. Præcis som en sydfransk rosévin skal være. Læs mere

Oplagt til:


Lyst fjerkræ


Mager fisk


Ost


Skaldyr


Tapas

Før 115,00

85,00kr./stk

På lager
Køb for 498 kr. og opnå fri fragt
DKK 85.00

Oplagt til:


Lyst fjerkræ


Mager fisk


Ost


Skaldyr


Tapas


Forførende rosévin på klassiske, sydfranske druer. Fantastisk frokostvin, nænsom, blid og sprød – lige præcis som en sydfransk rosévin skal være. Farven er elegant rødmende som nykogte krabbeklør. Det er Grenache Gris der her er brugt til at skabe det saftige, delikate touch, Grenache Noir bidrager med dybde og volumen og Cinsault giver den det typiske Provencalske i stil og finish. Vinen har høstet utallige medaljer og gode anmeldelser gennem årene. Årgang 2018 beskrev den begejstrede anmelder hos Gastromand som: "Yderst sart og lys rosé. Subtil, balanceret og flot vin til fx sprængt hønsekød."

Info
Druer 40% Grenache Gris, 40% Grenache Noir & 20% Cinsault
Vinifikation Ingen fadlagring.
Område Rhône
Land Frankrig
Type Rosé
Størrelse 75 cl
Alkohol 12,50 %
Lukning Kork
Download Produktinfo
Varenr. 1019579
Producent
Boutinot
Boutinot Boutinot etablerede sig i Rhône i 1980. Filosofien for vinhuset er at skabe gode vine – vine der er drikkemodne, når de bliver frigivet, men som også udvikler sig med årene, vine som er skabt til at nyde i selskab med god mad og som formidler deres eget terroir. Vine der i smag og duft fortæller os om det sted i verden vinstokken har stået. Om hvordan og hvor mange timer solen har varmet og modnet frugten. Om regnvejr og nattekulde. Om havets indflydelse. Om hvilke insekter der har summet i marken og levet i jorden under planten. Om menneskehænderne, der nænsomt har adskilt klaser fra stok tidligt om morgenen, mens druerne er kølige. Filosofien bag dette vinforetagende er, at god vin bliver til med tålmodighed og passion. Processen fra drue til flaske er præget af omstændighed, hvor mennesket griber mindst muligt ind i naturens rigdom. Formålet er at lave vine, der skaber glæde når de nydes i godt selskab og som understreger god gastronomi – dette er det simple etos for Boutinot, og det kommer ganske klart til udtryk, når man smager på vinene.