Indkøbskurv
Kurven er tom

Maison Louis Jadot, Rosé de Marsannay - Domaine Clar-Daü, Bourgogne, Côte de Nuits 2017

Frankrig Bourgogne Côte de Nuits
Unik rosé på ren Pinot Noir fra Bourgogne. Utrolig lækker, frisk, livlig og frugtig rosévin, der også besidder flot struktur. Læs mere
Unik rosé på ren Pinot Noir fra Bourgogne. Utrolig lækker, frisk, livlig og frugtig rosévin, der også besidder flot struktur. Læs mere

Oplagt til:


Grill og barbecue


Lyst fjerkræ


Fransk landkøkken


Aperitif


Gris

185,00kr./stk

På lager
Køb for 500 kr. og opnå fri fragt
DKK 185.00

Oplagt til:


Grill og barbecue


Lyst fjerkræ


Fransk landkøkken


Aperitif


Gris


Rosé de Marsannay fra Louis Jadot er lavet udelukkende på Pinot Noir-druer dyrket i Marsannay, der fik sin egen AOC-status i 1987. Efter endt gæring, ligger vinen på stålfade i et par måneder. Resultatet er en lækker frisk, livlig og frugtig rosévin, der også besidder flot struktur.
Info
Druer Pinot Noir
Vinifikation Lagring på stålfade.
Distrikt Côte de Nuits
Område Bourgogne
Land Frankrig
Type Rosé
Størrelse 75 cl
Alkohol 12,50 %
Lukning Kork
Download Produktinfo
Varenr. 1008653
Producent
Maison Louis Jadot
Maison Louis Jadot Louis Jadot hører til blandt Bourgognes mest historiske og prestigiøse vinproducenter for både hvide og røde vine. Louis Henri Denis Jadot kom til Beaune fra Belgien i slutningen af 1700-tallet, og opkøbte en del vinmarker, bl.a. den legendariske monopol-mark ”Beaune 1. Cru Clos des Ursules”, som den dag i dag er en husets signaturvine. Maison Louis Jadot blev etableret i 1859.Vinhuset besidder i alt 150 hektar vinmarker, hvor af 70 hektar ligger i Côte d’Or. I dag betragter enkelte fejlagtigt Louis Jadot som en negociént, der opkøber druer hos lokale vinbønder, men op imod 70 % af vinene stammer imidlertid fra huset egne marker. At Louis Jadot i dag er et af de mest velansete vinhuse i Bourgogne må i allerhøjeste grad tilskrives, at de fornemme og lovpriste vine siden 1970 er skabt og profileret af den legendariske og karismatiske vinmager Jacques Lardière. Han gik på pension i 2012 og overlod pladsen til Frédéric Barnier, som med stor respekt for Lardières arbejde har taget arven og opgaven op. At samtlige vine produceres på et ekstremt højt niveau har blandt andet resulteret i, at Louis Jadots vine er repræsenteret på 19 ud af Frankrigs 27 trestjernede Michelin restauranter.