Indkøbskurv
Kurven er tom

Mazzei, Belguardo - Rosé, Toscana 2017

Ultraelegant rosé med italiensk profil fra anerkendte Mazzei. Flot blend af Sangiovese og Syrah og lækre smagsnoter af hvid peber og stikkelsbær. Læs mere

159,00

DKK 159.00Ratings

Global Rosé Masters 2018
2017
Sølv
Global Rosé Masters 2018
2017
91 Point
James Suckling
2017
90 Point
Vinbladet
2015
90 Point
Ekstra Bladet
2012
5 Stjerner

Denne vin har Mazzei-familien fremstillet for at vise de gode muligheder Maremma-området har for også at fremstille rosévin af meget høj klasse. Her har vi faktisk at gøre med en rosé med italiensk profil, og ikke den evige efterstræben af et provencalsk udtryk. Det er rosé på den usædvanlige kombination af Sangiovese og Syrah, og det resulterer i raffineret, spicy og forfriskende rosé. Allerede i vinmarken, der er 5 år gammel, begynder arbejdet med roséen. Bladene på vinstokken får lov til at blive hængende for at druerne ikke får for megen sol. Resultatet er, at druerne bevarer megen friskhed og et højere indhold af syre. Den elegante laksefarve kommer af 12 timers maceration med drueskindet. En del af vinen lagres på små franske fade i op til 4 måneder. I smagen fornemmes Mazzei-familiens kompromisløse holdning til kvalitet og vinen må betegnes som medium fyldig, med friske og florale noter, lidt hvid peber, stikkelsbær og en smule forfriskende eukalyptus.

Fakta

Alkohol: 13,50 %

Størrelse: 75 cl

Kolli: 12

Varenr: 1008754

Type: Rosé

Land: Italien

Område: Toscana

Druer: Sangiovese & Syrah.

Vinifikation: Delvist fadlagret i 4 måneder.

Etiket/logo: Stjernen i logoet er del af en serie geometriske figurer illustreret af Leonardo Da Vinci til "De Divina Proportione", forfattet af matematikeren Fra' Luca Pacioli.

Lukning:

Producent: Mazzei - Tenuta Belguardo

Lær mere

Passer til


Lyst fjerkræ


Sushi


Mager fisk