Smagning København Winemakers dinner med Maison Louis Jadot & Francis Cardenau
I anledningen af Kjær & Sommerfeldts 150 års jubilæum får vi besøg af Maison Louis Jadots tekniske direktør, Frédéric Barnier, der medbringer nogle yderst sjældne vine fra de dybe kældre i Beaune. Vine fra nogle af Bourgognes absolut fineste og mest eftertragtede marker.
Læs mereI anledningen af Kjær & Sommerfeldts 150 års jubilæum får vi besøg af Maison Louis Jadots tekniske direktør, Frédéric Barnier, der medbringer nogle yderst sjældne vine fra de dybe kældre i Beaune. Vine fra nogle af Bourgognes absolut fineste og mest eftertragtede marker.
Læs mere
Beskrivelse
Til at stå for det kulinariske har vi overtalt den legendariske kok Francis Cardenau – præsident for Bocuse d’Or m.m. – til at tilberede en passende luksusmenu. En menu med den dybe velsmag, som vi formentlig er mange der kender, fra de fantastiske dage på Le Sommelier med Francis i køkkenet.
Jadots største vine kombineret med Francis’ køkken – det bliver i sandhed en unik og magisk aften.
Menu og vine
Champagne
Østers - granatæble - basilikum - olivenolie
Gougeres - gruyere - kaffe
Salat - hjertemusling - ramsløg - æble
Dansk hummer - mandarin - stegte hvide asparges - grillet hasselnød
2022 Meursault 1. Cru Charmes
2018 Corton-Charlemagne Grand Cru
Stegt pighvar - grønne asparges - fennikel - andouille
1991 Chevalier-Montrachet Les Demoiselles Grand Cru
2020 Chevalier-Montrachet Les Demoiselles Grand Cru
Vildt tourte - foie gras - solbær
2007 Gevrey-Chambertin 1. Cru Clos Saint-Jacques
1978 Clos Vougeot Grand Cru
Burgaud And - skorzonerrod - svampe - sauce på andeblod
2017 Bonnes Mares Grand Cru
2017 Chambertin-Clos de Bèze Grand Cru
Petit fours – Coffee & avec
Middagen afholdes i Telegrafen hos Kjær & Sommerfeldt på Gl. Mønt i København.
Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Billetten kan ikke refunderes/byttes, medmindre smagningen aflyses grundet for få tilmeldte.
Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt.